Cloud Operations Engineer
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Etsimme uudelle jatkuvien pilvipalvelujen toiminnollemme useita

CLOUD OPERATIONS ENGINEER -ASIANTUNTIJOITA 

Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään.

Digia on rakentamassa Managed Cloud-palvelukokonaisuutta osaksi laajasti luotettua ja kotimaista Digia Service Center 24/7 palvelunhallintatarjoamaamme. Managed Cloud täydentää entisestään Digian käyttö- ja hallintapalveluiden tarjoamaa modernilla automatisoidulla pilvikapasiteetin ja työkuormien valvonnalla ja hallinnalla, pilvityökaluihin tukeutuen.

Cloud Operations Engineerin tehtävät voivat vaihdella jatkuvien pilvipalveluiden valvonnasta ja ennakoivasta operoinnista asiakasongelmien ratkaisuun sekä palveluiden jatkokehitykseen ja palvelutransformaatioiden toteuttamiseen. Olet näkyvä tekijä niin tiimeillemme kuin asiakkaillemme. Menestystäsi siivittää luontainen kiinnostuksesi tulevaisuuden teknisiin ratkaisuihin ja arkkitehtuureihin ja pyrkimyksesi tehdä asiat laadulla.

Toivomme, että sinulle on kertynyt käytännön kokemusta pilvipalveluista jo muutaman vuoden ajalta. Sinulla on myös kokemusta asiantuntijan roolissa työskentelystä Azure, AWS tai Google Cloud Platform -asiakastoimituksissa. Olet ehkä hankkinut sertifikaatteja pilvipalvelutoimijoiden teknologioista, mutta tärkeintä on, että palat halusta oppia ja jakaa tietoa, ratkoa ongelmia sekä keksiä uusia tapoja sujuvoittaa arjen työtä DevOps- ja muilla sovellusautomaation työkaluilla. Sujuvat viestintä-, esiintymis- ja dokumentointitaitosi häikäisevät kollegasi ja asiakkaamme niin suomeksi kuin englanniksi.

Olemme toimittaneet hallintaratkaisuja menestyksellä jo 15 vuotta, joten kokeneita kollegoja ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Panostamme vahvasti myös esimiestyön laatuun ja selkeisiin urapolkuihin. Meille digialaisille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän pitkään kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja työvälineet sekä ennen kaikkea erittäin mukavat työkaverit.  

Hae paikkaa 31.7.2020 mennessä! Rekrytoinnissamme on koko kesän joku paikalla juuri sinua varten! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan!  

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, me Digian julkisesta pilvestä sekä hallintapalveluista vastaavat ihmiset juttelemme mielellään kanssasi, ota yhteyttä Samuli Savolaiseen p. 0400 861 355, Hannu Tynjälään p. 0400 507 567 tai Niko Puokkaan, p. 040 759 3677. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1368508
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Samuli Savolainen (samuli.savolainen (a) digia.com)
  • Sijainti: Helsinki, Tampere Tai Jyväskylä