(Poistunut julkaisusta)

Cloud Operations Engineer / Suomen Erillisverkot, Espoo/Jyväskylä/Turku/Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021


Suomen Erillisverkot -konserni hakee tehtävään

Cloud Operations Engineer

Haemme pilvi- ja virtualisointiasiantuntijaa Cloud Operations Engineer -tehtävään.

Jos olet kiinnostunut virtualisointi- ja konttiteknologioista, sinulla on kokemusta 'private cloud' -alustaratkaisuista ja olet ollut käyttöönottamassa erilaisia ICT-palveluja ja asiakasratkaisuja, olet etsimämme ammattilainen.

Edellytämme sinulta kokemusta VMWare ja/tai Openstack-pohjaisista järjestelmistä. Toisin sanoen seuraavat rakennuspalikat ovat sinulle tuttuja: VMWare VSphere, Cloud Director, vSAN, NSX, Docker, Container ja Kubernetes. Linux- ja Windows-palvelinympäristöjen operointi ja ylläpito on meille arkipäivää. Erilaisten automaatio- ja jatkuvan kehityksen (CI/CD) työkalujen osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta IaaS-alustojen tuottamien palvelujen ja niihin liittyvien työtehtävien sekä prosessien kehittämisestä.

Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti. Hyvä huumorintaju on tiimissämme tärkeää. Projektimainen toimintatapa on sinulle myös tuttua. Vaativienkin asiakasratkaisujen muutoshallinta, ongelmien selvitys ja ratkaiseminen eivät jää sinulta tekemättä, vaan vastuu niistä tuntuu sopivalta haasteelta. Osaat kuvata suunnitelmasi ja ratkaisusi kirjallisesti ja pystyt kouluttamaan ratkaisusi myös muille asiantuntijoillemme. Pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Erillisverkoilla on toimipisteitä ympäri Suomea, ja toimipaikkasi tulee sijaitsemaan jossakin toimipisteistämme sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Vepsä puh. 040 545 2154 perjantaina 19.2. klo 13–15 ja perjantaina 26.2. klo 10–12. Lisätietoja voit tiedustella myös osoitteella rekry@erillisverkot.fi "Cloud Operations Engineer".

Täytä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 28.2.2021 mennessä.

-----

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
@erillisverkot