Cloud Management Lead
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2021

Oletko sinä kehittämishaluinen ja dynaaminen tekijä, jolla on aito halu viedä Fennia kohti tulevaisuutta? Etsimme nyt vakituiseen tehtävään kokenutta pilvipalveluiden hallinnan ja kehittämisen asiantuntijaa, jolla on intohimoa kehittämiseen.

Tulet toimimaan keskeisessä roolissa pilvipalveluiden hyödyntämisen ja sen kautta saatavien liiketoimintahyötyjen kasvattamisessa. Toimit läheisessä yhteistyössä arkkitehtuurin ja tietoturvan kanssa pilvipalveluiden strategian ja arkkitehtuurin kehittämisessä. Käytännön tasolla olet mukana liiketoimintateknologian kehittämisessä suunnittelemassa ja ohjaamassa pilvipalveluiden käyttöönottoja.

Tulet vastaamaan pilvipalveluiden hallintamallin päivittämisestä kulloinkin voimassa olevien vaatimusten ja regulaation mukaisesti. Tuet, ohjaat ja seuraat pilvipalveluiden hyödyntämistä eri ratkaisuissa vastaten pilviarkkitehtuurin periaatteiden ja hallintamallin toteutumisesta.

Hakijalta odotamme

Hyvää taustan tehtävään olet hankkinut esimerkiksi palveluntuottajan, konsultin tai pilvipalveluita laajemmin käyttävän organisaation tehtävissä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli yleiset pilviteknologiat ja niiden hyödyntämismahdollisuudet ovat sinulle tuttuja ja pilviarkkitehtuurin kehittäminen ja sen kautta saatavien hyötyjen realisointi, myös kustannukselliset hyödyt huomioiden, ovat kuuluneet jo aiempien rooliesi vastuisiin. Olet ollut vastuuroolissa pilvipalveluiden laajemmissa käyttöönotoissa. Seuraat aktiivisesti teknologian kehittämistä ja olet jo sen osalta verkostoitunut. Olet erinomainen tiimipeluri ja kommunikoija, ja kykenet esittämään tekniset asiat selkokielellä.

Tähän tehtävään haemme kokenutta osaaja, joten sinulla tulee olla vähintään 3-5 vuoden kokemus pilvipalveluiden suunnittelusta, käyttöönotoista ja toteutuksista sekä soveltuva korkeakoulutus. Tehtävässä onnistuminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä sekä kykyä toimia itsenäisesti. Eduksi katsomme osaamisalueeseesi liittyvät sertifikaatit. 

Meillä menestyy henkilö, jolla on paloa laajoihin ja rakenteellisiin uudistuksiin sekä aktiivinen tapa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Etsimme joukkoomme muutosmatkan tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia tarjoaa monia työelämän mahdollisuuksia rohkeille edistäjille. Pääset aidosti vaikuttamaan vastuualueesi toiminnan kehittämiseen osana laajempaa Fennian tulevaisuuden hanketta ja sen myötä tapahtuvaa muutosta. Mahdollistamme sinulle jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Tuemme onnistumistasi kattavalla perehdytyksellä. Toimipaikkasi on Pasilassa, ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön.

Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa CIO toimiston johtaja Petteri Aaltonen, sähköposti: petteri.aaltonen@fennia.fi, puhelin 040 0423661.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 21.3.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426378
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa