(Poistunut julkaisusta)

Cloud Infrastructure Specialist (Azure), Managed Operations Center -tiimiin
Cybercom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Etsimme joukkoomme kokenutta

Cloud (Azure) Infrastructure asiantuntijaa

työskentelemään Managed Operations Center-liiketoimintayksikön, tutummin MOCin, jatkuvien palvelujen parissa Helsingin toimistollemme. MOC:ssa asiantuntijamme työskentelevät jatkuvien palvelujen korkeimman tuen funktioiden parissa, mahdollistaen muun muassa Passionate Supportin menestyksekkään ja ylistetyn toiminnan!

Tämän rekrytointitarpeemme on meillä tunnistanut Head of Managed Operations Center, Sami Ritola, joten kukapa muu kuin hän ja muutamat asiantuntijamme olisivatkaan parempia vastaamaan kysymyksiin tästä tehtävästä. 

Haastattelin Samia ja asiantuntijoitamme roolista ja sen vaatimuksista: 

Miksi haluamme löytää tiimiimme kokeneen Azure osaajan? 

Olemme tällä hetkellä siinä tilanteessa, että tarvitsemme joukkoomme kokeneen Azure-osaajan, joka pystyisi niin teknisesti suorittamaan kuin edelleen kehittämään tarjoamaamme, ja johtamaan tekniseltä aspektilta koko MOC:n Azure- ja Microsoft puolen tekemistä. Asiakaskentässämme Azure-puoli menee täyttä höyryä eteenpäin ja vahvistamalla osaamistamme kokeneella Azure-osaajalla, takaamme sen, että asiantuntijamme ja asiakkaamme saavat työskennellä vahvan huippuosaajien joukon kanssa yhteistyössä. 

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää ja mitä odotamme? 

Riittävän teknisen osaamisen lisäksi on tärkeää, että henkilö on oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen ja haluaa oikeasti kehittää meidän toimintaa ja toimintatapoja oman osaamisalueensa osalta. MOC on keskeisessä roolissa ja toimii kaikkien Suomen ja koko groupin liiketoimintayksikköjen kanssa, joten on tärkeää, että henkilö on yhteistyökykyinen ja valmis toimimaan tarvittaessa myös soveltuvin osin asiakasrajapinnassa.

Odotamme tehtävään valitun henkilön vahvistavan ja tuovan oman panoksensa meidän Azure ja Microsoft tekemisen sekä kulttuurin ympärille, yhteistyössä muiden Azure-asiantuntijoidemme kanssa. Senior Azure Specialist tulee olemaan osana Senior Architects  asiantuntijatiimiä ja tässä roolissa hänellä on aitiopaikka ja  mahdollisuus päästä vaikuttamaan suuntaan, miten kehitämme pilvipalveluja ja tarjoamaa Azuren ympärille.

Tässä roolissa oman osaamisen ja roolin kehittäminen ja kasvattaminen, esimerkiksi kohti Advisor-tekemistä, on hyvin mahdollista ja toivottavaakin. Kun Azure tekemisen osalta kasvamme entisestään, mahdollisuudet roolin kehittymiselle ovat hyvinkin avoinna. 

Entä tekninen osaaminen? 

Ajatuksena meillä on löytää henkilö, jolla on esimerkiksi vahva konesali-osaamisen tausta, henkilö ymmärtää virtualisointi, levyt, verkot -kokonaisuutta ja perinteisen konesali-infran juttuja. Tällä rekrytoinnilla haluamme ehdottomasti vahvistaa Microsoft-osaamistamme, joten vahva Microsoft-teknologia osaaminen on edellytys. Hybrid cloud -ymmärrys, henkilö tuntee myös modernit tavat tehdä asioita; esimerkiksi serverless ja kontitus etuna, myös siis modernit PaaS palvelut tulisivat olla tuttuja.  

Vaikka henkilön tausta olisi infrapuolelta, niin hänen tulee ymmärtää myös DevOps-tapaa tehdä ja elää Infrastructure as Code-mallilla. Teknisen osaamisen buzzwordeja: 

  • AD, ADFS 
  • ARM Template
  • Terraform 
  • Repositories
  • Git 

Meillä MOC:ssa on laaja teknologia-stack, toisin sanoen meillä on verkkokavereita, AWS-osaajia, konesaliosaajia ja niin edelleen. Tehdään aika laajalla teknologia-stackilla asioita ja sormi ei mene suuhun, vaikka tulisi eksoottisienkin juttujen parissa avun tarvetta. Sehän meillä on vahvuus, että niin halutessaan, meillä pääsee tekemään monenlaista juttua erilaisten teknologioiden parissa.

Minkälainen tiimi Senior Azure Specialistilla on ympärillään?

Loistava tiimi! 

Meillä on tällä hetkellä tiimissä täysipainoisia "Microsoft"-kavereita sekä useita asiantuntijoita, jotka tekevät töitä jonkin verran Azuren ympärillä laajemmin tekniselläkin puolella; 24/7 Service Desk, Help Desk, asiantuntijat sekä tarjoamakehityksen osalta tuotevastaavat ja managerit. 

Palvelupäälliköt liiketoimintayksiköissä ja myyjät ovat tälle henkilölle sisäisiä yhteistyötahoja, heidän tukeminen asiantuntijuudella, esimerkiksi tarjousten tekemisessä, on tärkeässä roolissa. Lisäksi tehtävässä tulee olemaan teknisessä mielessä jonkin verran yhteistyötä myös groupin suuntaan. 

Senior Azure Specialist tulee olemaan osa Senior Architects -tiimiä. Tämä kokeneiden arkkitehtien tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä tiedonjaon, yhteisen oppimisen ja haasteiden ratkomisen parissa. 

Tämä tiimi kokonaisuudessaan tarjoaa ainutlaatuisen tuen, ja jokainen tiimin jäsen toivoo kaverin vieressä onnistuvan ja kehittyvän! 

---

HAKUOHJEET

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta työskenenellä Senior Azure Specialistina Cybercomilla Helsingin toimistolla? 

Lähetä hakemuksesi career-sivumme kautta mahdollisimman pian, tai voit olla suoraan yhteydessä minuun, eli Karoliina Heikkiseen. Yhteystiedot löydät career-sivultamme, tämän ilmoituksen alapuolelta. 

Kerro meille, miksi tämä rooli sai kiinnostuksesi heräämään, ja miksi juuri sinulla olisi sopiva kompetenssi ja motivaatio työskennellä tässä roolissa? 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!