Cloud Engineer  
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Haluatko päästä rakentamaan pilvipalveluita AWS-, Google tai Azure-alustoille? Onko sinulla kiinnostus pilviteknologioihin, kokemusta IT-järjestelmien hallinnasta ja haluat kehittyä urallasi eteenpäin huipputiimissä? 

Voit olla IT-urasi alussa oleva oppimishaluinen ammattilainen, tai jo kokeneempi tekijä, joka haluaa haastavampien projektien pariin syventämään osaamistasi. Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla pilvipalveluiden guru, motivaatio uuden oppimiseen ja tekemiseen on tärkeintä! 

Mitä tarjoamme sinulle?  

Tulet olemaan osa Digian laajuista pilvimatkaa, jossa myös itse uudistumme yrityksenä. Transformaatioprojekteissa digitalisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa ja modernisoimme siihen käytettäviä IT-järjestelmiä. Asiakkainamme ovat Suomen johtavat teollisuuden, kaupan, julkisen palvelun sekä turvallisuussektorin toimijat.  

Olemme toimittaneet julkisen pilven ratkaisuita lähes sataan projektiin osana Digian kokonaistoimituksia. Digian vahvuus pilvipalveluiden toimittajana on laaja kokonaistarjonta sekä liiketoiminnan modernisoinnin näkökulma pilviteknologioita soveltamalla.  

Toteutamme jatkuvaa oppimista yrityksen laajuisen Pilvimaisteri-ohjelman kautta, jossa henkilöstömme sertifioituu pilviosaajiksi perustasolta aina vaativimmille Professional-tasoille asti. Digialla jokainen työntekijä on Senior Trainee, kouluttautumiseen varataan aikaa ja sertifikaateista palkitaan. 

Yrityksenä Digia on kooltaan riittävän iso,  jotta pystymme toimimaan kansallisesti merkittävissä asiakashankkeissa. Avaamaan uusia näkökulmia ja luomme arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme, jotka ovat keskisuuria tai suuria yrityksiä tai julkishallinnon organisaatioita. Samalla toimimme kuitenkin ketterästi eikä meiltä löydy turhaa hierarkiaa.  

Meille elämä on enemmän kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, erinomaiset työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tueksesi saat Digian ammattitaitoiset pilviasiantuntijat sekä liiketoimintajohdon - tämä on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia. 

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:   

 • Työkokemusta IT-alan teknisistä tehtävistä 
 • Käytännön kokemusta julkisista pilvipalveluista (AWS, Azure, GCP) 
 • Osaamista pilvipalveluarkkitehtuureista ja vahva halu oppia lisää  
 • Kokemusta palvelinympäristöjen konfiguroinnista 
 • Kiinnostus tietoturvaan ja sen rakentamiseen pilvessä  
 • Intohimoa kehittää ja lisätä automaatiota pilven hyötyjen maksimoiseksi   
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi  

Lisäksi aiempi kokemus esimerkiksi teknisen projektihallinnan tai konsultin rooleista katsotaan hyödylliseksi, sillä tehtävä edellyttää vahvaa vuorovaikutusta ja ratkaisukeskeisyyttä asiakasprojekteissa.   

 

Kiinnostuitko?

Kerro meille lisää itsestäsi ja motivaatiotekiöistäsi! Lähetä hakemus ja CV 16.8.2021 mennessä. Rekrytoinnissamme on koko kesän joku paikalla juuri sinua varten! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Lairi, mika.lairi@digia.com .

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1469865
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere