(Poistunut julkaisusta)

Cloud Engineer
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Tule kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on noin 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Nyt etsimme Arkkitehtuuri ja teknologiaratkaisut –osastolle sinua, Cloud Engineer, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden alustoja liiketoimintamme käyttöön.

Tehtävästä

Arkkitehtuurit ja teknologiaratkaisut -osaston tavoitteena on poistaa teknologiavelkaamme konkreettisesti määriteltyjen tavoitteiden kautta sekä modernisoida IT -arkkitehtuuriamme, jotta se tukee jatkossa entistä paremmin nopeaa ja ketterää kehittämistämme. Tavoitteenamme on kitkan vähentäminen ohjelmistotuotannossamme sekä automaatioasteen merkittävä nostaminen julkaisujemme laadun parantamiseksi. Tämä joukkue on olennaisessa roolissa OP Ryhmän strategian ja muutoksen mahdollistajana.

Cloud Competence Centerissämme pääset valjastamaan uusia teknologioita hyötykäyttöön ja rakentamaan tulevaisuuden alustoja liiketoiminnallemme. Osallistut pilvialustan tuotteistamiseen, kehittämiseen ja arkkitehtuurin yhteensovittamiseen osana Cloud Competence Centeriä. Suunnittelet ja toteutat vastuualueesi tavoitetilaa ja varmistat ratkaisujen hyödyllisyyden, standardoinnin ja jatkokehityksen. Tuet tehtävässäsi sovelluskehitysprojekteja pilvialustojen käytössä ja varmistat, että toteutukset ovat linjassa yhteisesti sovittujen standardien kanssa. Vastuullasi on ylläpitää tavoitetilaa sekä siihen liittyviä tiekarttoja ja seurata niiden etenemistä. Teet tiivistä yhteistyötä OP:n arkkitehtien sekä koko OP:n kehitysorganisaation kanssa.

Pilvipalveluiden ja automaation etujoukot >> https://op-careers.fi/content/arkkitehtuurijateknologia/?locale=fi_FI

Tule rakentamaan uutta

Isoista raameista ja suuresta kehittämisen mittakaavasta huolimatta olemme edistyksellinen, ketterä ja kehitysmyönteinen talo. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja palvelukehitysosaaminen.

Joukkoomme mahtuu vielä uusia talentteja ja kokeneita konkareita. Olemme monessa mukana viemässä OPta Suomen johtavaksi ja vetovoimaisimmaksi finanssialan toimijaksi. Jos haluat päästä kääntämään tätä tosi isoa laivaa, olet enemmän kuin tervetullut!

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Vallilan kortteli tarjoaa työn tekemiselle upeat puitteet. OPlaisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme eduista.

Tutustu meihin työnantajana tarkemmin täällä >> https://op-careers.fi/content/kehittaminenjateknologiat/?locale=fi_FI

Näillä eväillä menestyt

Seuraat teknologiatrendejä ja ymmärrät niiden vaikutukset yhteiskuntaan ja talouselämään. Sinulla on erinomainen ymmärrys ja kokemusta pilviteknologioista, perinteisestä IT-infrastruktuurista, moderneista kehitysvälineistä ja alusta-automaatiosta. Ketterät toimintamallit ja DevOps ovat sinulle tuttu ja luonteva tapa toimia. Eduksesi katsotaan myös sertifioinnit keskeisistä pilvialustoista.

Emme etsi tietyn teknologian erityisosaajaa, vaan laaja-alaisen näkemyksen omaavaa asiantuntijaa. Tiedät, että teknologioita tulee ja menee, ja että vasta niitä luovasti ja fiksusti yhdistelemällä voidaan saavuttaa merkittäviä ja pysyviä tuloksia. Osaat myös laittaa asiat kontekstiin ja ymmärrät erinomaisesti kokonaisuuksien päälle.
Cloud Engineerinä pärjätäksesi sinulla on oltava omakohtaista käytännön kokemusta julkisiin pilvipalveluihin toteutetuista ratkaisuista. Omaat luontaisen kiinnostuksen tekniikkaan, tunnet AWS:n tarjoamat palvelut ja työkalut ja esimerkiksi seuraavat välineet ovat sinulle tuttuja:

  • CloudFormation
  • GIT
  • Lambda
  • AWS IoT Platform 
  • Serverless Architecture
  • Kinesis
  • Redshift
  • Elasticsearch
  • EMR

Palveluliiketoiminnan ja/tai finanssiteknologian kokemus olisi mielestämme loistava juttu.

Näemme sinut asiantuntevana ja yhteistyökykyisenä tiimipelaajana. Toiminnan jatkuvuuden ja turvallisuuden varmistaminen on sinulle tärkeää. Erinomaiset vuorovaikutustaitosi ja argumentointikykysi auttavat sinua myymään ideoita ja kehitysmahdollisuuksia vakuuttavasti OPn sisällä, ja viestit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Ratkaisulähtöisellä ja jatkuvasti eteenpäin pyrkivällä otteella pääset meillä jo pitkälle. Pääset takuulla proaktiivisesti ammentamaan enemmän sieltä laatikon ulkopuolelta, koska kuulemme sinulta mielellämme uusia ajatuksia ja poikkeavia näkemyksiä. Pilke välkkyy toivottavasti myös sinun silmäkulmassasi, kun yhdessä löydämme ne parhaimmat ratkaisut kohtaamiimme haasteisiin. 

Hakeminen ja lisätiedot

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle hae tehtävään 26.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Mikäli mieltäsi jäi vielä askarruttamaan jokin, Anssi Heikkinen vastaa mielellään kysymyksiisi. Anssin tavoitat 12.9. klo 14-16 ja 17.10. klo 9-12 numerosta 050 308 9222. Voit myös laittaa kysymyksesi Anssille sähköpostitse anssi.heikkinen(at)op.fi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.