(Poistunut julkaisusta)

Cloud Engineer Huutokaupat.comille (Helsinki)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Haluatko työskennellä osana rentohenkistä ja matalahierarkkista työporukkaa, jossa jokaisen kehitystä tuetaan ja kannustetaan? Haluatko päästä mukaan vaikuttamaan siihen, miten Suomen suurimman huutokauppapalvelun alustan suorituskykyä ja luotettavuutta parannetaan?

Etsimme nyt jo jonkin verran kokemusta omaavaa Cloud Engineeriä liittymään osaksi Huutokaupat.comin huipputiimiä. Tehtävässä saat paljon omaa vastuuta ja vapautta toteuttaa omia näkemyksiäsi sekä joustavuutta työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Mikäli mielenkiintosi heräsi, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan uusiempien teknologioiden parissa ja nopeasti kehittyvässä yrityksessä
* Paikan osana rentoa ja tiivishenkistä työyhteisöä
* Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet, jotka jättävät tilaa myös vapaa-ajalle

TYÖNKUVA
Cloud Engineerinä toimit osana Huutokaupat.comin tuotekehitystiimiä, ja vastaat pilvipalveluiden osalta alustan toimivuudesta ja luotettavuudesta. Roolisi on hyvin autonominen, ja annamme sinulle hyvin vapaat kädet omien kehitysideoiden toteuttamiseen. Rinnallesi saat huikean 13 -henkisen työporukan, joka koostuu useammasta full stack - ja fronttikehittäjästä, DevOps-osaajasta, designeristä sekä testaajasta.

Viimeaikaisia asioita, joita Huutokaupat.comilla on tehty ovat muun muassa palvelinympäristön siirtäminen AWS:ään, fronttikehitys Reactilla sekä reaaliaikaisen tiedonsiirron toteuttaminen Microservereinä. Tulevaisuudessa sinun on mahdollisuus päästä mukaan myös Huutokaupat.comin tuleviin kehityspolkuihin, joihin lukeutuvat monien muiden lisäksi muun muassa uusien toiminnallisuuksien kehitys ja olemassa olevien jatkokehitys, palveluiden personointi sekä Data lake sekä datan visualisointi -projektin toteutus. Rooli tarjoaa siis hienon mahdollisuuden päästä osaksi nopeaa ja dynaamista kehitystyötä, jossa jokaisen panosta arvostetaan!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Aiempaa työkokemusta pilvipalveluiden parista vähintään kahden vuoden ajalta
* Hyvä tuntemus AWS:n tuotteista sekä kyky hyödyntää optimaalisesti AWS:n palveluita ja siirtää olemassa olevia palveluita AWS:n päälle
* Osaamista määritellä palvelulle liiketoiminnan kannalta toimivat SLI:t ja SLO:t
* Ohjelmointikokemusta vähintään yhden ohjelmointikielen osalta sekä kyky kommunikoida sujuvasti ohjelmistokehittäjien kanssa
* Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
* Itsenäinen ja joustava työote
* Sujuva suomen tai englannin kielen osaaminen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen rekrytointi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Huutokaupat.comin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Huutokaupat.com on kotimainen huutokauppa-alustapalvelu, jonka tuottaa Mezzoforte Oy. Huutokaupat.com:ssa vieraillaan kuukausittain yli 5 miljoonaa kertaa ja huutokaupattavien kohteiden arvo ylittää 300 miljoonaa euroa vuositasolla. Tavoitteenamme on olla Suomen suurin arvo-omaisuuden myyntikanava nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu meihin työnantajana tarkemmin täällä