Cloud & DevOps Engineer/Lead
CGI

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Position Description:
CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haemme nyt kahta kovan tason tekijää osaksi ammattimaista tiimiämme tekemään isoa tuoteliiketoimintaa sosiaali- ja terveyspalveluiden pariin. Tiimi työskentelee sekä isojen että pienten tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden parissa luoden jatkuvasti uutta sekä uudistaen ja kehittäen vanhaa. SoTe -ratkaisujen parissa meillä työskentelee noin 300-400 työkaveria, mikä mahdollistaa eturivin vaikuttamisen yhteiskunnallisesti merkittävien haasteiden ratkaisemiseen.

Cloud & DevOps Engineerina/Leadina toimit tuotekehitysorganisaatiossamme sovelluskehitystiimien kanssa tiiviissä yhteistyössä vastaten pilvialustoista, kehitys- ja testiympäristöistä ja niihin liittyvistä työkaluista, sekä CI/CD-toteutuksista. Tiimissämme olet mukana ratkomassa aidosti merkittäviä yhteiskunnallisia haasteita. Jo nyt meidän softallamme pyörii yli puolet Suomen SoTe-toiminnoista. Asiakassuhteemme ovat pitkän aikavälin kumppanuuksia, joita hoidetaan omalta toimistoltamme käsin perinteisen asiakaskonsultoinnin sijaan. Haemme kahta henkilöä, joista toinen tulee toimimaan Lead-tason roolissa.

Töitä tehdään Helsingin/Turun toimistoltamme.


Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa kun sinulta löytyy aiempaa työkokemusta pilvipalveluista, sekä pilviarkkitehtuurin suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta CI/CD-putkien suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen asenne asioiden edistämiseen sekä kiinnostusta ja halukkuutta omien taitojesi ja muiden tiimiläistesi kehittämiseen.

Arvostamme osaamista seuraavissa teknologioissa ja työkaluissa: Azure, Google Cloud Platform, Kubernetes, pilviteknologiat, alustat, Docker, Terraform, PostgreSQL, Oracle DB, Kafka, NoSQL, SRE, CI/CD ja Linux. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "hae työpaikkaa".

Viimeinen hakupäivä on 15.3.2021. Käymme hakemuksia kuitenkin läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten hakea kannattaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi: Palvelujohtaja Markus Vehmanen +358 408318684

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

 

What you can expect from us:
 

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1418985
  • Tehtäväalue: IT, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Turku