(Poistunut julkaisusta)

Cloud Developer/Architect, Career Accelerator
Capgemini Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Kaipaatko lisäpotkua urasi seuraavalle askeleelle? Oletko innoissasi pilvipalveluiden lukemattomista mahdollisuuksista? Ehkä haluaisit lisäkoulutusta ja -kokemusta AWS:sta, Azuresta tai OpenShiftistä?

Tule mukaan Career Accelerator -ohjelmaamme! Oppiminen ja urakehitys ovat kulttuurimme ytimessä -uskomme, että teknologian tuottama lisäarvo tulee ihmistemme kautta ja heidän täytyy pysyä kehityksen kärjessä. Päätimmekin rakentaa uuden konseptin meillä aloittaville konsulteille. Haluamme, että urasi meillä lähtee lentoon mallikkaasti ja saamme sytytettyä mahdollisesti hiipuneen kipinän sinussa.

Kenelle Career Accelerator on suunnattu?

Career Accelerator on sinulle, joka olet jo kerryttänyt jonkun verran (2-8 vuotta) relevanttia työkokemusta ohjelmistokehityksestä, arkkitehtuurista tai data-analytiikan saralta sekä haluat urallesi uutta potkua. Olet kiinnostunut työskentelemään ja kehittymään pilvipalveluiden parissa hyödyntäen työssäsi AWS:n, Azuren tai OpenShiftin alustoja.

Haemme osaajia kolmeen eri rooliin:

  • Cloud Architect
  • Cloud Developer
  • Cloud Data Analytics Consultant 

Mitä Career Accelerator sinulle tarjoaa?

Tulet saamaan lisävauhditusta uraasi koulutusten muodossa sekä alan ammattilaisten tukemana. Pähkinänkuoressa tarjoamme sinulle:

  • Kuuden kuukauden "ohjelman" pitäen sisällään sekä roolikohtaisen "hard skills" koulutusosion sekä "soft skills" -koulutuksen. Aloitat meillä normaalisti vakituisena työntekijänä - ohjelman tarkoituksena on ainoastaan olla tuomassa sinulle lisäarvoa urasi aloitukseen.
  • Pilviarkkitehtien ja -asiantuntijoiden yhteisön
  • Näkyvyyden monimutkaisiin pilviympäristöihin isoissa asiakkuuksissa

Miksi meille?

Kasva urallasi ammattilaisten parissa ja työskentele huippuasiakkuuksissa. Capgemini kuuluu maailman johtaviin teknologia -ja konsultointiyrityksiin. Tulet työskentelemään osana merkittäviä ja asiakkaillemme kriittisiä IT-hankkeita, joilla on vaikutusta ihmisten jokapäiväiseen elämään. Saat urakehitystäsi tukemaan uramallimme, mentoroinnin ja globaalin asiantuntijaverkoston.

Nauti työstäsi ja elämästäsi. Uusi, inspiroiva toimistomme sijaitsee Keilaniemessä merellisessä ympäristössä, hyvien yhteyksien päässä ja on suunniteltu tukemaan erilaisia työskentelymuotoja. Meillä vallitsee vahva auttamisen kulttuuri, ja meille on tärkeää, että työsi ja vapaa-aikasi ovat tasapainossa.

Vapaus tehdä työsi. Luotamme ihmisiimme ja annamme heille vapauden hoitaa työnsä joustavasti.

Miten hakea mukaan?

Ready to reach the cloud(s) with us? Hae mukaan heti tai viimeistään 31.5.2018. Valitsemme mukaan ohjelmaan 10 onnekasta kesäkuun 2018 aikana ja toivomme, että mukaan valitut pystyvät aloittamaan syyskuussa 2018.