(Poistunut julkaisusta)

Cloud Developer Etteplanille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Etsimme Cloud Developeria asiakasyrityksellemme Etteplanille Hyvinkäälle. Jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta sovellussuunnittelusta ja -kehittämisestä Javalla, Node.js:llä ja/tai Pythonilla, voit olla etsimämme henkilö! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä roolissa tulet työskentelemään sovellussunnittelun projekteissa asiakasyrityksemme Etteplanin ammattitaitoisessa tiimissä. Javan, Node.js:n ja/tai Pythonin lisäksi hallitset tai sinulla on aikaisempaa kokemusta joistakin seuraavista: IoT alustoista (esim. IBM Watson), pilvipalveluista (IBM Cloud, AWS, Azure), viestittämisestä (esim. Kafka), tietokannoista (SQL, NoSQL) ja välimuisteista (esim. Redis) sekä jonkin verran kokemusta REST API -kehityksestä. Voit olla vahva osaaja joissakin näissä, ja hallita muita perustasolla. Taustaltasi voit olla jo kokeneempi suunnittelija tai urasi alkuvaiheessa -kokemuksesi voi olla kertynyt töistä tai omista projekteistasi.

Kyse on kokoaikaisesta työtehtävästä, ja tulet toimimaan Academic Workin konsulttina mutta työskentelemään asiakkaallamme Etteplanilla. On mahdollista, että työsuhdetta jatketaan 12 kuukauden jälkeen. Tämä on tilaisuutesi tulla osaksi mielenkiintoista ja kansainvälistä työyhteisöä sekä kasvaa ammatillisesti!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää nykyaikaisia teknologioita ja oppia muilta tiimiläisiltä
* Mahdollisuuden kasvaa haastavampiin rooleihin
* Hyvin toimivan tiimin ympärilläs
* Kattavan perehdytyksen
* Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä työympäristössä tunnetussa yrityksessä.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sovellussuunnittelu ja -kehitys erilaisten projektien parissa
* Dokumentaatio ja manuaalinen testaus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tutkinto soveltuvalta alalta: esim. insinööri, IT, tietojenkäsittelytiede
* Aikaisempaa työkokemusta sovellussuunnittelusta (vähintään 1 vuosi tai olet kerryttänyt osaamista itse ja sinulla on esimerkkejä omista projekteistasi)
* Java, Node.js ja/tai Python osaaminen
* Ymmärrystä tai kokemusta joistain seuraavista: IoT alustat (esim. IBM Watson), pilvialustat (IBM Cloud, AWS, Azure), viestittäminen (esim. Kafka), tietokannat (SQL, NoSQL), välimuistit (esim. Redis) ja REST API kehitys.
* Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Asiakaslähtöinen tiimipelaaja
* Vuorovaikutteinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
* Kesto: Määräaikainen, 12 kuukautta, 37,5h/viikko (mahdollisuus jatkoon 12 kk jälkeen)
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ettenplanin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2019 Etteplanin liikevaihto oli noin 263 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yli 3 400 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.