(Poistunut julkaisusta)

Cloud Consultant (junior)
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme nyt uusia vahvistuksia projekti- ja konsultointipalveluidemme tiimiin Helsingin Pitäjänmäkeen. Jos AWS, OpenStack, Azure ja DevOps sytyttävät sinut, lue ihmeessä lisää!

Sinulle tarjolla olevat saappaat

Tiimissämme on paikka auki tulevaisuuden pilviasiantuntijalle, joka haluaa työskennellä asiakasprojekteissa ja kehittyä pilven huippuosaajaksi kokeneiden kollegojen tuella ja yhdessä tiimimme kanssa. Saat vastuuta heti alusta lukien, mutta kuitenkin sopivasti suhteessa omaan osaamiseesi ja kiinnostuksesi kohteisiin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet aiemmin toiminut teknisessä roolissa OpenSource-ympäristössä ja tunnet mm. Linux-ympäristöt. Olet kiinnostunut julkisen pilven ja DevOpsin tarjoamista mahdollisuuksista, ja haluat kehittyä näiden alojen huippuosaajaksi. Työskentelet myös mielelläsi asiakkaiden kanssa.

What's in it for you?

Ennen kaikkea tarjoamme sinulle täyden tuen ja hyvät mahdollisuudet kasvaa kovan luokan pilviasiantuntijaksi! Liiketoimintamme vahvasti kasvaessa uusia haasteita ja etenemismahdollisuuksia on varmasti luvassa myös tulevaisuutta ajatellen. Suhtaudumme myös positiivisesti oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, ja tarjoamme siihen myös mahdollisuuksia tukemalla muun muassa koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin, ja siksi tarjoamme tavallista kattavammat työsuhde-edut, muun muassa laajan työterveyshuollon ja vakuutusturvan liikunta- ja lounasetua unohtamatta.

Tehtävät ovat vakituisia ja työllistyt suoraan Nebulan palvelukseen.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteys yhteistyökumppanimme Barona IT:n rekrytointikonsulttiin Joel Kinnuseen puhelimitse 050 506 0096 tai sähköpostitse joel.kinnunen@barona.fi, niin selvitetään yhdessä että olisiko tässä juuri sinulle sopiva seuraava haaste! Voit toki myös jättää suoraan hakemuksesi, se onnistuu muutamalla klikkauksella!