Cloud Consultant (Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Turku, muut)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Me Elisan IT-asiantuntijapalvelun liiketoiminnassa etsimme työkaveriksemme tuottavan tietotyön konsulttia tittelillä Cloud Consultant.  

Tehtävän ydin on asiakkaan liiketoiminnan vaatimusten ja modernien pilvipohjaisten tietotyön sovellusten kyvykkyyksien yhdistämisessä. Olet innostunut tuottavuuden uusista ratkaisuista ja haluat viedä niitä asiakkaille. Erityisesti Microsoft 365 -teknologiat ovat lähellä sydäntäsi ja palat halusta oppia uutta pysyäksesi kehityksen pulssilla. Tunnet mahdollisesti myös muita pilvipohjaisia työn tuottavuuden ratkaisuita, kuten Google Workspace. Osaat myös hyödyntää ja yhdistää Elisan laajan osaamisen asiakkaan parhaaksi: kaikkea ei tarvitse osata itse, mutta asiakkaalle haluamme tarjota ylivoimaisen asiakaskokemuksen, pilven parhaat ratkaisut ja näkemyksellisyyttä palveluiden kehittämiseksi. 

Olet vahva suunnannäyttäjä ja asiakkaan luottokonsultti. Tunnet M365:n potentiaalin ja kyvykkyydet, ja osaat ehdottaa asiakkaalle oikeita ratkaisuja. Tarvittaessa olet myös valmis toteuttamaan ne. Esiintyminen on sinulle luontaista ja osaat esittää vaikeatkin asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Pystyt tuottamaan laadukasta materiaalia (mm. tuoteohjeistukset, myyntiesitykset, videot) ja pysyt kehityksen kärjessä. Haluat seurata viimeisimpiä uutisia ja kertoa niistä innostavasti asiakkaille ja kollegoille. Osaat myös hahmottaa miten eri palvelut liittyvät toisiinsa ja tarjoavat siten asiakkaille aivan uusia menestymisen mahdollisuuksia. 

Työporukassamme on kovaa osaamista sekä loistava tekemisen meininki. Meillä on myös vahva yhteishenki ja hauskaa yhdessä. Tiimin kotipesänä on sekä Elisan tilat Helsingin Kaarlenkadulla että myös muiden paikkakuntien Elisa-tilat esimerkiksi Turku, Tampere ja Jyväskylä. Työvälineet ja -tilat ovat laadukkaita tukien etätyöskentelyä, mikä on Elisalla hyvin luonteva osa työkulttuuria. Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, yhteyshenkilömme päämiehillä sekä useat ryhmät Elisassa, joiden kanssa teemme aktiivista yhteistyötä. 

Mitä odotamme Sinulta? 

 • Sinulla on vahva osaaminen pilvipohjaisista tuottavuusratkaisuista, erityisesti M365, ja niihin liittyvistä palveluista. Pilven tietoturva- ja hallintaosaaminen katsotaan eduksi. 
 • Kykenet ottamaan näkemystä asiakkaan pilvipohjaisten tuottavuusratkaisuiden kehittämiseksi. Olet myös halukas toimimaan asiakkaan luottokonsulttina tuottavuuden ja modernin tietotyön kehittäjänä. 
 • Olet kiinnostunut syventämään ja laajentamaan osaamistasi, ja oletkin ehkä jo suorittanut yhden tai useamman M365-aihealueen sertifioinnin. 
 • Kykyä viestiä asioista selkeästi ja ymmärrettävästi. 

Miksi Elisa? Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.  

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja henkilötietosi oheen niin jatketaan keskustelua! Lisätietoja antaa Jonne Nyberg (jonne.nyberg@elisa.fi tai 0505061444).  

Tehtävään valituille teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1465669
 • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Jonne Nyberg (jonne.nyberg (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Muu, Tampere, Turku