Cloud Consultant / Architect
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Työnkuva

Etsimme pilviosaamiselle vahvistusta sekä Nebulan projekti- ja konsultointipalveluiden tiimiimme, että Inmicsin pilviasiantuntijatiimiin!

Pilviarkkitehtina suunnittelet, konsultoit ja toteutat pilviratkaisuja asiakkaillemme. Työskentelet pienten ja keskisuurten yritysasiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät pilvipalveluiden (OpenStack, Amazon Web Services ja Microsoft Azure) käyttöönottoon. Osallistut suunnittelutyön lisäksi muun muassa pilvi-infran pystyttämiseen ja tuotantoon vientiin sekä mahdollisesti DevOps-ympäristöjen rakenteluun. Saat myös mielellään osallistua Cloud-liiketoiminnan kehittämiseen. Räätälöimme roolisi ja toimenkuvasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Toivomme

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta muun muassa

  • julkisista pilvipalveluista (Azure, AWS)
  • perinteisten palvelin- ja hostingpalveluiden ylläpidosta (VMware, Hyper-V)
  • Linux-ympäristöistä tai niiden ylläpidosta ja valvonnasta
  • pilvipalveluiden monitoroinnista
  • mahdollisesti joistain scriptaus-kielistä (Python, Ruby, Bash, Powershell)

Arvostamme myös kokemustasi konttiteknologioista (Docker), tietokannoista (MySql, MSSQL, PostreSQL, MongoDB), konfiguraatiohallintatyökaluista (Ansible, Chef, Puppet) sekä eri tietoliikennepalveluista ja -tekniikoista. Sinulla on lisäksi ymmärrystä DevOps-toimintamalleista ja sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta. Olet kiinnostunut OpenSource-teknologioista ja julkisen pilven tarjoamista mahdollisuuksista. Suhtaudut positiivisesti ylläpitotoimien automatisointiin, hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät eri järjestelmien ja palveluiden väliset riippuvuudet. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Tarjoamme mielellään myös mahdollisuuksia oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen tukemalla koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Voit vaikuttaa teknologiavalintoihin ja kehittää sekä asiakkaidemme ympäristöjä, että palveluitamme. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja voivat hyvin. Siksi tarjoamme rennon työympäristön ohella tavallista kattavammat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 11.6.2018 mennessä. Hae pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antavat Nebulalta Tomi Jylhä, p. 040 672 1609 tai tomi.jylha@nebula.fi ja Inmicsilta Jani Meuronen, jani.meuronen@inmics.fi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135503
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki