(Poistunut julkaisusta)

Cloud Consultant / Architect
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme pilviosaamiselle vahvistusta projekti- ja konsultointipalveluiden tiimiimme Helsingin Pitäjänmäkeen. Jos AWS, Azure, OpenStack ja DevOps sytyttävät sinut, lue ihmeessä lisää!

Tiimissämme on paikka sekä tulevaisuuden pilviasiantuntijalle että kokeneemmalle arkkitehdille. Työskentelet pienten ja keskisuurten yritysasiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät pilvipalveluiden (mm. OpenStack, Amazon Web Services ja Azure) käyttöönottoon. Juniorina haluat kehittyä pilven huippuosaajaksi kokeneiden kollegojen tuella yhdessä tiimimme kanssa. Saat työskennellä asiakasprojekteissa ja vastuuta heti alusta lukien, mutta kuitenkin sopivasti suhteessa omaan osaamiseesi ja kiinnostuksesi kohteisiin. Kokeneena asiantuntijana/arkkitehtina autat asiakkaitamme rakentamaan ja ottamaan käyttöön pilvipalveluympäristöjä. Osallistut suunnittelutyön lisäksi myös muun muassa pilvi-infran pystyttämiseen ja tuotantoon vientiin sekä DevOps-ympäristöjen rakenteluun. Saat myös mielellään osallistua Cloud-liiketoimintamme kehittämiseen.

Toivomme, että olet aiemmin toiminut teknisessä roolissa OpenSource-ympäristössä ja tunnet mm. Linux-ympäristöt. Olet kiinnostunut julkisen pilven ja DevOpsin tarjoamista mahdollisuuksista, ja haluat kehittyä näiden alojen huippuosaajaksi. Kokeneempana asiantuntijana tunnet jo syvällisemmin pilvipalvelut ja Linux-palvelinympäristöt sekä niiden ylläpitämisen. Suhtaudut positiivisesti ylläpitotoimien automatisointiin ja olet mahdollisesti jo työskennellyt DevOps-roolissa. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät eri järjestelmien ja palveluiden väliset riippuvuudet. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Juniorina saat täyden tuen ja hyvät mahdollisuudet kasvaa kovan luokan pilviasiantuntijaksi. Liiketoimintamme vahvasti kasvaessa uusia haasteita ja etenemismahdollisuuksia on varmasti luvassa myös tulevaisuutta ajatellen. Tarjoamme mielellään mahdollisuuksia osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen tukemalla koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin, ja siksi tarjoamme tavallista kattavammat työsuhde-edut, muun muassa laajan työterveyshuollon ja vakuutusturvan liikunta- ja lounasetua unohtamatta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 2.4.2018 mennessä. Hae pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antaa Head of Project Services & Consulting Tomi Jylhä, p. 040 672 1609 tai tomi.jylha@nebula.fi.