(Poistunut julkaisusta)

Cloud Coach kokoaikaiseen rooliin, Sovelto/Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Sovelto kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan heidän koutsaamiseen! Mikäli sinulta löytyy intohimoa kouluttamista kohtaan ja kykyä saada myös muut innostumaan, tämä tehtävä voi olla sinua varten. Tässä monipuolisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus jakaa osaamista sekä kehittää itseäsi- saat jatkuvasti lisää vastuuta kehittymisesi mukaan! Kiinnostuitko? Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Cloud Coachia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Sovelto. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä työssä tehtävänäsi on toimia tulevaisuuden ammattilaisten kouluttajana. Tulet järjestämään koulutuksia yhdessä vastuuopettajien kanssa ja tukemaan osallistujia oppimisessa. Opetuksessa tulet hyödyntämään erilaisia oppimismuotoja kuten perinteistä lähiopetusta sekä moderneja etäopiskelumuotoja. Seuraat jatkuvasti oppilaittesi kehitystä ja innostat heitä oppimaan. Opetustehtävien lisäksi pääset mukaan tuotekehityksen tehtäviin yhdessä markkinoinnin ja myynnin kanssa. Tehtäviisi kuuluu tuotekehityksen tehtävät ja asiakastapaamisiin osallistuminen yhdessä myyjien kanssa. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja myös palautetta omasta kehityksestäsi. Tässä tehtävässä sinulla on todella mahdollisuus kehittyä ja päästä ottamaan kykyjesi mukaan myös isompaa roolia jopa vastuuopettajana.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Kurssien fasiliointi yhdessä vastuuopettajan kanssa
* Oppilaiden kehityksen seuraaminen ja tukeminen
* Tuotekehityksen tehtävät
* Yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakastapaamiset yhdessä myyjien kanssa
* Oman pilviteknologioiden substanssiosaamisen (esim. Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform) kehittäminen ja osaamisen osoittaminen sertifioinnein


Tehtävässä saattaa olla jonkin verran matkustelua Suomessa. Opinnäytetyön tekeminen tehtävässä on mahdollista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on jonkin verran teknistä taustaa koulutuksen tai kokemuksen myötä. Eduksi katsotaan ICT-opinnot. Sinulta löytyy jonkin verran kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta IT-alalta, mutta aiempaa kokemusta tärkeämpää on aktiivinen ja energinen asenteesi. Omaat motivoituneen ja oma-aloitteisen työotteen ja koet intohimoa osaamisen jakamista ja kouluttamista kohtaan. Omaat lisäksi erinomaiset esiintymisvalmiudet ja sinulla löytyy kyky saada myös muut innostumaan. Sinulta löytyy lisäksi aitoa kiinnostusta kehittää ja tuotteistaa yrityksen palveluita. Haluat kehittyä työssäsi joka päivä. Lisäksi kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus tai 1-2 vuotta kokemusta
* Erinomaiset esiintymistaidot, niin yleisön edessä kuin digitaalisesti
* Kykyä saada muut innostumaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Kiinnostus kehittää ja tuotteistaa palveluita


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [esp03@academicwork.fi](mailto:esp03 @academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Sovelto on vuonna 1999 perustettu valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama suomalainen yritys. Soveltossa tutkitaan ja ennakoidaan, miten suomalainen työelämä muuttuu ja missä ovat tulevaisuuden merkittävimmät osaamisvajeet. Soveltolla tuotetaan yhdessä edelläkävijäasiakkaiden, kansainvälisten kumppaneiden ja asiantuntijaverkoston kanssa parasta näkemystä siitä, minkälaisella osaamisella tulevaisuudessa onnistuu ja miten oppi on kaikkien käytettävissä. Sovelton osaamiskeskukset sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta Sovelton asiantuntemus on käytettävissä missä päin maailmaa tahansa.