Cloud Architect

Lamia
Tietoa tehtävästä

Tule työskentelemään modernimpien digitaalisten palveluiden pariin - nyt haussa Cloud Architect!

Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset suunnittelemaan ja rakentamaan skaalautuvia ja modulaarisia pilviympäristöjä hyödyntäen uusimpia teknologioita tai konsultoimaan asiakkaitamme arkkitehtuurista ja pilven tehokkaasta hyödyntämisestä. Pojekteissa hyödynnetään erityisesti Google Cloudia.

Toivomme sinulta

Sinulla on kokemusta järjestelmien suunnittelusta, automatisoinnista tai toteutuksesta jollekin julkipilvialustalle (Azure, AWS, Google). Taustasi voi olla ohjelmistokehityksen, operoinnin tai järjestelmäarkkitehtuurin puolelta. Sinulla on näkemystä pilvitekemisestä, kykenet ottamaan vastuuta laajemmista kokonaisuuksista ja auttamaan asiakkaita valitsemaan paras tapa toteuttaa esimerkiksi migraatioita tai uusien sovellusten tuomisen pilviympäristöön.

Sinulla pysyy kädessä ainakin joku infrastructure as code- ja CI/CD -työkalu ja kykenet omaksumaan myös uusia tarpeen mukaan. Lisäksi tunnet joko operoinnin puolelta palvelinylläpitoa ja monitoroinnin tai logituksen työkaluja sekä palvelinautomaatiota tai ohjelmistokehityksestä mikropalvelut, serverless- ja konttiteknologiat.

Olet avoin ja aktiivinen ja innostut uusista teknologioista. Tykkäät sparrailla kollegoittesi kanssa.

Lamian Cloud-tiimissä saat
  • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittyä osaajana. Tuemme ja arvostamme jatkuvaa oppimista.
  • GCP-koulutuspolun ja mahdollisuuden sertifiointeihin
  • Mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja monipuolisissa verkkokauppa-, mikropalvelu-, integraatio- sekä pilviteknologiaprojekteissa
  • Ajatusten vaihtoa ja molemminpuolisia oppeja kokeneiden kollegoiden kanssa – niin cloud-tiimissä kuin Lamian muilla osaamisalueilla. Designerit, devaajat, data engineerit ja digistrategistit arvostavat osaamistasi ja sparraavat mielellään kanssasi molempiin suuntiin.
Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun oikeat lahjakkuudet löytyy, pidetään huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi tarjolla on kompensaatiomalleja, joilla palkitaan sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta