(Poistunut julkaisusta)

Cloud Architect
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.


Seuraava mahdollisuutesi

Telia Cygate jatkaa onnistunutta kasvuaan Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi. Meitä on jo yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan kasvumme rakentamista.

Julkipilvipalveluiden liiketoiminta-alueella tarjoamme jatkuvia valvonta-, hallinta-, ylläpito- ja kehityspalveluita omien paikallisten konesaliympäristöjen lisäksi myös Microsoft Azuren ja Amazon Web Services -julkipilviympäristöihin. Tämän liiketoiminta-alueen vahvistamiseksi haemme nyt kahta Pilviarkkitehtiä tukemaan organisaatiomme palvelu- ja tuotetarjoaman kehitystä sekä Azuren että AWS:n osalta. 

Tässä tehtävässä toimit keskeisessä roolissa pilvipalvelumallin konseptoinnissa, teknisissä ratkaisuissa ja sen jatkuvassa kehittämisessä yhdessä muiden Telia Cygaten ja Telia-konsernin IT-yksiköiden huippuasiantuntijoiden kanssa. Tehtävä sijoittuu Offering-yksikköömme, jonka vastuulla on Telia Cygaten tuotteiden, palveluiden ja kumppanuuksien kokonaishallinta, omistajuus, konseptointi ja kehittäminen sekä myynnin tuki ja asiantuntijuus tuotetarjoamamme osalta. Toimit tässä roolissa tiiviissä yhteistyössä ko. julkipilviliiketoiminta-alueen Business Ownerin kanssa.

Omalla laaja-alaisella Azure- tai AWS-julkipilviosaamisellasi ja -näkemykselläsi vaikutat siihen, miten palvelutarjoamamme kehittyy. Osallistut asiakas- ja kehityshankkeiden työstämiseen sekä jalostat sisäisten ja ulkoisten asiakasvaatimuksien kautta uusia ominaisuuksia pilvipalveluumme. Toimit teknisten ratkaisujen ja liiketoiminnan rajapinnassa osallistumalla tarjousten tekemiseen sekä toimimalla tarvittaessa myynnin teknisenä tukena arkkitehdin roolissa.

 

Kuka Sinä olet

Olet luonteeltasi määrätietoinen alan ammattilainen, jolla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla on laajaa tuntemusta konesali-, kapasiteetti- ja julkipilvipalveluista, erityisesti Azure- tai AWS-julkipilviteknologioilla toteutetuista ratkaisuista. Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat uteliaisuus ja halu oppia uutta, kehittyä ja keskustella työkavereiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tiedät, miten IT-palveluntarjoaja toimii, mahdollisesti olet katsonut maailmaa myös palveluiden ostajan näkökulmasta. Pystyt miettimään asioita monesta eri näkökulmasta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Olet tottunut myös siihen, että arkesi saattaa ajoittain olla hektistä. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja proaktiivisesti, mutta ennen kaikkea olet tiimipelaaja ja autat työkavereita yli tiimi- ja yksikkörajojen saavuttaaksemme yhdessä liiketoiminnalliset tavoitteemme. Yhteistyötaidoillasi luot osaltasi korkean suorituskyvyn kulttuuria ja osaat toimia sujuvasti monien eri sidosryhmien kanssa.

 

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Toimimme mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden sekä alan huippuosaajien parissa. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot.

Meillä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Tässä tehtävässä sinulla on tilaisuus vaikuttaa erityisesti julkipilviratkaisujen ja -palvelujemme kehittämiseen asiantuntevien kollegoiden tukemana.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Mitä odotamme Sinulta

Ymmärrät pilvipalveluliiketoiminnan lainalaisuuksia ja pystyt suunnittelemaan pilvipalveluratkaisuja asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti. Olet saanut käytännön kokemusta toteutetuista Azuren tai AWS:n natiivimallin asiakasratkaisuista, kykenet toteuttamaan pilviratkaisuja skriptaustaidoillasi ja hands-on-osaamisellasi. 

Ohjelmointi tai skriptaus on sinulle tuttua ja olet käyttänyt esimerkiksi joitain seuraavista työkaluista: Terraform, ARM/JSON, Ansible, Azure DevOps, PowerShell, YAML, Shell script , Java ja Python.

Pystyt suunnittelemaan pilvien eri osa-alueita kokonaisvaltaisesti soveltaen parhaita käytäntöjä, esimerkiksi käyttöönoton automatisoinnin, skaalautuvuuden, dataratkaisujen hallinnoinnin, korkean käytettävyyden, verkon ja tietoturvan näkökulmista. Ymmärrät, että kaikkea ei voi tehdä itse, joten osaat tarvittaessa hyödyntää myös kollegoidesi tietotaitoa ja osaamista eri puolilta organisaatiota.

Luemme eduksi mm. Azure- tai AWS-sertifikaatit, DevOps-ekosysteemikokemus, governance-osaaminen, kontit, on-premise -ratkaisut, eri käyttöjärjestelmät ja virtualisointialustat, legacy-työkalut, tietokannat, projektiosaaminen, ketterän kehityksen ja kokemuksen SAFe-viitekehyksessä toimimisesta.

Tehtävässä tärkeää ovat myös hyvät viestintä- ja dokumentointitaidot suomeksi ja englanniksi sekä proaktiivinen ote asioiden eteenpäin viemiseksi.

Eniten kuitenkin arvostamme tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, sillä uskomme että tekninen osaaminen on opittavissa, kun asenteesi on kohdallaan. Meillä Sinulla on mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Kimmo Hanninen, puhelimitse 040 5112 665 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen kera rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.8.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Aloitamme haastattelut elokuussa.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.