Cloud Architect
DataCenter Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

DataCenter Finland on paikallinen, kehittyvä ja kasvava IT -palvelutalo, joka turvaa asiakkaiden liiketoiminnan jatkuvuuden ja kehittymisen luotettavien it-palveluiden avulla. Palvelumme kattavat IT:n kokonaistarjoman lähituesta julkipilveen ja konesaliratkaisuista tietoturvakonsultointiin. Olemme tulkki ja toteuttaja, joka varmistaa asiakkaiden liiketoiminnan tarpeet.

DataCenter Finland on toiminut kymmenen vuotta ja yrityksen liikevaihto on noin 21 miljoonaa euroa. Yrityksellä on kaksi modernia konesalia pääkaupunkiseudulla ja yrityksen palveluksessa on 80 IT-alan asiantuntijaa.

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme nyt uusia vahvistuksia viisihenkiseen ratkaisutiimiimme.

Cloud Architect

Tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaidemme pilvipalveluiden käyttöönottoon liittyvissä projekteissa. Olet tärkeässä roolissa elinkaaren eri vaiheissa. Osallistut tai myös vedät asiakkaille työpajoja, joissa haetaan juuri heille parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Olet tukemassa ja ohjaamassa asiakkaitamme ja tuotantoamme pilvi-infran hallintomallien ja parhaiden käytäntöjen määrittelyssä ja käyttöönotossa. Käytössäsi on Amazon Web Services, GCP ja/tai Azure -teknologiat. Voimme tarjota asiakkaalle myös privaattipilveä kahdesta omasta konesalista.

Odotamme sinulta

Tunnet hyvin ainakin yhden julkipilvipalvelun (Azure, AWS, GCP) sekä tiedät vähintään perusteet on-premise VMware ympäristöistä. Toivomme sinun olevan avoimen kiinnostunut kaikista alan innovaatioista ja olet innokas oppimaan uusia taitoja. DevOps työkalut ja Kubernetes ovat mielestäsi tulevaisuuden perustaitoja, haluat automatisoida rutiinitehtävät, eikä mikään ole mahdotonta ennen kuin toisin todistetaan. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa, osaat kertoa vaikeatkin asiat selkokielellä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Liiketoimintamme kasvaa vahvasti ja etenemismahdollisuuksia on luvassa myös tulevaisuudessa.

Suhtaudumme intohimoisesti oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, ja tuemme sinua erilaisilla koulutuksilla sekä sertifiointien suorittamisessa. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin, ja siksi tarjoamme tavallista kattavammat työsuhde-edut, muun muassa laajan työterveyshuollon ja vakuutusturvan, liikunta- ja lounasetua unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition, puh. 040 869 0180 tai sähköpostitse osoitteessa ville.saviluoto@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253862
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: +358 40 869 0180
  • Sijainti: Espoo