(Poistunut julkaisusta)

Cloud Architect
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme nyt uusia vahvistuksia projekti- ja konsultointipalveluidemme tiimiin Helsingin Pitäjänmäkeen. Jos AWS, OpenStack, Azure ja DevOps sytyttävät sinut, lue ihmeessä lisää!

Sinulle tarjolla olevat saappaat

Cloud Architectinä tulet työskentelemään pienten ja keskisuurten yritysasiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät pilvipalveluiden (mm. OpenStack, Amazon Web Services ja Azure) käyttöönottoon. Kokeneena asiantuntijana autat asiakkaitamme rakentamaan ja käyttöönottamaan pilvipalveluympäristöjä. Osallistut suunnittelutyön lisäksi myös muun muassa pilvi-infran pystyttämiseen ja tuotantoon vientiin sekä DevOps-ympäristöjen rakenteluun. Tarjoamme sinulle myös tilaisuuden osallistua Cloud-liiketoimintamme kehittämiseen.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että tunnet hyvin pilvipalvelut sekä Linux-palvelinympäristöt ja niiden ylläpitämisen. Suhtaudut positiivisesti ylläpitotoimien automatisointiin ja olet mahdollisesti jo työskennellyt DevOps-roolissa. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät eri järjestelmien ja palveluiden väliset riippuvuudet. Työskentelet mielelläsi myös asiakasrajapinnassa.

What's in it for you?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Liiketoimintamme vahvasti kasvaessa uusia haasteita ja etenemismahdollisuuksia on varmasti luvassa myös tulevaisuutta ajatellen. Suhtaudumme myös positiivisesti oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, ja tarjoamme siihen myös mahdollisuuksia tukemalla muun muassa koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin, ja siksi tarjoamme tavallista kattavammat työsuhde-edut, muun muassa laajan työterveyshuollon ja vakuutusturvan liikunta- ja lounasetua unohtamatta.

Tehtävä on vakituinen ja työllistyt suoraan Nebulan palvelukseen.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteys yhteistyökumppanimme Barona IT:n rekrytointikonsulttiin Joel Kinnuseen puhelimitse 050 506 0096 tai sähköpostitse joel.kinnunen@barona.fi, niin selvitetään yhdessä että olisiko tässä juuri sinulle sopiva seuraava haaste! Voit toki myös jättää suoraan hakemuksesi, se onnistuu muutamalla klikkauksella!