(Poistunut julkaisusta)

Cloud Architect
Poolia Suomi Oy / Lamia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Lamia

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen.

Esittely

Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja kasvu on ollut voimakasta. Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä, joka on ollut merkittävä tekijä nopean kasvun takana. Olemme tottuneet ylittämään asiakkaan odotukset joka projektissa.

Kasvumme jatkuessa vahvistamme nyt kehitystiimiä Cloud Architectilla. Asiantuntijana meillä pääset toimimaan Suomen kärkitason verkkokaupparatkaisujen pariin sekä työskentelemään keskustassa sijaitsevassa toimistossamme mielenkiintoisten haasteiden parissa e-commerce -kentän huipputiimissä.

Työtehtävät

Vastuullasi on suunnitella ja rakentaa skaalautuva sekä modulaarinen Google Cloud -ympäristö puhtaalta pöydältä hyödyntäen uusimpia teknologioita, olla kehittämässä DevOps -prosessia ja käytäntöjä, hallita containereita sekä osallistua asiakasprojekteihin. Oleellista on myös tiivis yhteistyö kehittäjien sekä verkkokauppa- ja integraatioprojekteissa muiden alan johtavien toimijoiden kanssa.

Edellytykset

Jotta onnistut työssäsi, toivomme sinulta kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä näyttöjä mm.

- Virtualisoinnista ja pilvialustoista (Google Cloud, AWS) sekä vikasietoisuuden ja klusteroinnin rakentamisesta
- Serveripuolesta, eritoten Linux ympäristöistä sekä Nginx:stä (LEMP-stack)
- Valvontatyökaluista, palvelinten optimoinnista (caching, proxyt, high availability)
- Skriptauksesta / skriptikielistä
- Varmuuskopioinneista, logienhallinnasta, tietoturvaskannauksista
- Deploymentin automatisoinnista (CI, Docker, Jenkins)
- Ymmärrystä ohjelmoinnista ja ohjelmointikielistä (PHP, Node.js, Python)
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Kiinnostusta koneoppimista ja big dataan perustuvia tekoälyratkaisuja kohtaan
- Iloista, positiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä tiimityötaitoja

Edut

Lamia tarjoaa

- Toimiston ydinkeskustassa
- Modernit työvälineet, viimeisen päälle hiotun development-prosessin ja tehokkaat teknologiat
- Kattavan sairausvakuutuksen
- Oikeasti joustavat työajat
- Vapaavalintaiset vapaa-aikaedut harrastustesi mukaisesti
- Suomen parhaat Magento-osaajat työkavereiksi
- Säännölliset (toki vapaavalintaiset) hackathonit, LAN-partyt ja muuta mukavaa toimistolla
- Mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme ja toimintatapoja eteenpäin siten kuin parhaaksi näet

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan. Pääset vaikuttamaan ja jättämään oman kädenjälkesi maan kovimpiin Digital Commerce –kentän projekteihin. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan.

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja. Toimintatapamme ovat joustavia ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä ottamaan roolia oman kykysi mukaan. Viihtyisät, modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia.

Lisätiedot

Miltä kuulostaa...?

Mikäli hyvältä, niin käy lukemassa lisää meistä verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi lisätietoja varten.

Hakuohjeet

Hakemuksesi ja CV:n voit lähettää osoitteeseen careers+cloud@lamia.fi. Olemme kiinnostuneet ennen kaikkea kuulemaan, minkä takia juuri sinä olisit halukas tulemaan meille töihin.