(Poistunut julkaisusta)

Cloud Architect (Azure)
Cybercom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Etsimme nyt

Azure Cloud-arkkitehtia 

Azuren pilviarkkitehtuureihin pohjautuvien palvelukokonaisuuksien rakentaminen muotoutuu määrittelystä suunnitteluun, ja aina käyttöönottoon asti. Arkkitehdin roolissa tehtävänäsi on projektin eri vaiheissa työskennellä tiiviisti sekä teknologian että asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä. Tuntiessasi Azuren arkkitehtuuria pystyt sujuvasti tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa tuoden ajatuksia ja ideoita siitä, miten asiakkaamme hyötyvät pilviratkaisuista parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä tehtävässä lähimmät kollegasi ovat asiantuntevat pilviasiantuntijamme ja muut sidosryhmät. 

Pilviasiantuntijanamme autat asiakkaitamme rakentamaan Azure-palveluun pohjautuvia pilvipalveluita, tukenasi Cybercomin usean vuoden DevOps- ja pilviteknologiakokemus. Azure sertifioituna asiantuntijanamme olet asiakkaidemme apuna eri pilviympäristöissä. Lisäksi hallinnoit asiakkaidemme Azure-tilejä heidän puolestaan. Huolehdimme Cybercomilla siirtymisvaiheen projektista, uuden tietoturvallisen pilviarkkitehtuurin suunnittelusta sekä 24/7-ylläpidosta. 

Arkkitehdin roolissa on tärkeää, että pystyt oman kokemuksesi kautta ammentamaan ideoita ja tapoja toimia pilviratkaisujen ja liiketoiminnan parissa sekä olemaan tiedon aallonharjalla ja siten asiantuntijana viimeisimmistä teknologioista asiakkaidemme hyödyksi.

Azure-arkkitehtina odotuksena on, että pystyt keskustelemaan erilaisissa rooleissa olevien ihmisten kanssa sekä omaat luontaisen kiinnostuksen tarttua kiinni myös Azuren tekniseen puoleen (esimerkiksi ARM konseptina, Azure AD, IoT Hub, Azure Functions, Event Hub, Azure SQL, DW, Batch ja muut Azuren tarjoamat palvelut ja työkalut). Myös laajempi Microsoft-tuoteperheen tuntemus lasketaan eduksi.

Lue lisää Azure-arkkitehtimme Tuomon taustasta artikkelistamme!

---

Kokeneista Cloud-osaajista muodostuva Cloud-tiimimme on aktiivinen myös asiakasprojektien ulkopuolella ja asiantuntijamme osallistuvatkin aktiivisesti erilaisiin meetupeihin ja tapahtumiin. 
Asiantuntijamme ovat myös aktiivisia jakamaan osaamistaan esimerkiksi blogien muodossa, tutustu Azure Leadimme Chief Architectimme Antti Arnellin kirjoitukseen Microsoft Ignite -tapahtumaan liittyen.

MIKSI CYBERCOM?

Joukossamme vallitsee suuri arvostus työkavereita kohtaan, ja erään Cybercomilaisen sanoin arvostammekin toisissamme 'jäätävän jäykkää osaamista'. Meillä pääsee tekemään töitä kovien kovien ammattilaisten kanssa ja työkavereiden ammattitaitoon ja osaamiseen pystyy aina luottamaan. 

Cybercomilla sinua odottavatkin erittäin asiantuntevat, rennot ja mukavat työkaverit, modernit toimistotilat Helsingin ja Tampereen ytimessä sekä kattavat henkilöstöedut, esimerkiksi laaja vapaa-aikaa koskettava sairauskuluvakuutus ja sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet. 

Tuleviin kollegoihisi, eli Cybercomin asiantuntijoihin, pääset tutustumaan täällä!

Cybercomilla kulttuurimme on innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen, joten sinulle avautuu laajat mahdollisuudet myös ammatilliseen kehitykseen. Työssä on mahdollisuuksia oppia uutta ja palkitsemme esimerkiksi Open Source -projekteista, sisäisistä demoprojekteista sekä verkkokurssien suorittamisesta. 

Olemme huomanneet, että seuraavanlaiset ammattilaiset loistavat meillä Cybercomilla:

  • Intohimoinen halu oppia ja kehittyä kollegoilta ja asiakkailta
  • Luonteva kommunikointi eri sidosryhmien edustajien välillä, myös ei-niin teknisten ammattilaisten kanssa
  • Elämääsi kuuluu mielenkiintoisen työn lisäksi myös vapaa-aikaa, joustavat työaikamme mahdollistavat myös vapaa-ajan harrastukset
  • Arvostat työnantajaa, joka auttaa kehittymään ja vie sinua urallasi eteenpäin

Mikäli haluat tietää lisää, minkälainen yritys Cybercom on - parhaiten pääset seuraamaan meininkiämme kotisivuiltamme, Facebook- sivultamme, Twitteristämme sekä Instagramistamme!

HAKUOHJEET

Heräsikö kiinnostuksesi työskennellä Cybercomilla Cloud-tiimissämme? Kerro meille lisää itsestäsi http://careerfinland.cybercom.com -urasivustomme kautta, tai voit olla suoraan yhteydessä Karoliina Heikkiseen etunimi.sukunimi@cybercom.com tai puhelimitse 0503042682.

Olemme sinuun yhteydessä rekrytoinnin edetessä mahdollisimman pian!