(Poistunut julkaisusta)

Cloud and Web Developer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Tule kanssamme kehittämään teknologiaratkaisuja uusien tulevaisuuden SaaS-palveluiden parissa! Haemme kasvumme tueksi uutta vahvistusta Cloud and Web Developer-tehtävään osaksi ammattitaitoista ja innovatiivista lääketieteen ohjelmistokehitystiimiämme. Käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä.

Monipuolisessa ja laaja-alaisessa tehtävässä pääset kehittämään ja suunnittelemaan ratkaisuja pilviteknologioiden, IoT:n, verkkokaupankäynnin (e-commerce) ja SaaS-palveluiden parissa. 

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme www.planmeca.com. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/.

Odotamme sinulta:
- useamman vuoden työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta mielellään hajautetuista järjestelmistä kuten SaaS tai muut multi-tenant -arkkitehtuurit
- vankkaa kokemusta Java- (J2SE) ohjelmointikielestä (tai vastaava kokemus C++, C# tai Objective-C kielistä)
- kokemusta continuous integration ratkaisuista
- soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (esim. insinööri, DI tai FM)
- tiimityötaitoja ja halua tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
- suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta terveydenhuoltoalan järjestelmistä, kuvantamisohjelmistoista tai käyttöliittymäsuunnittelusta, katsotaan se eduksesi. Myös aiempi kokemus Azure tai AWS-alustoista on hyödyllistä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveysteknologia-alan uusimman teknologian parissa.

Palkkaamme sinut vakituiseen työsuhteeseen menestyvään ja vakavaraiseen perheyritykseen. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Oksalahti (Design Manager, Software) puh. 020 779 5012, mikko.oksalahti (a) planmeca.com

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2019 mennessä.