(Poistunut julkaisusta)

Cloud Advisor
DataCenter Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

DataCenter Finland on paikallinen, kehittyvä ja kasvava IT -palvelutalo, joka turvaa asiakkaiden liiketoiminnan jatkuvuuden ja kehittymisen luotettavien it-palveluiden avulla. Palvelumme kattavat IT:n kokonaistarjoman lähituesta julkipilveen ja konesaliratkaisuista tietoturvakonsultointiin. Olemme tulkki ja toteuttaja, joka varmistaa asiakkaiden liiketoiminnan tarpeet.

DataCenter Finland on toiminut kymmenen vuotta ja yrityksen liikevaihto on noin 21 miljoonaa euroa. Yrityksellä on kaksi modernia konesalia pääkaupunkiseudulla ja yrityksen palveluksessa on 80 IT-alan asiantuntijaa.

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme nyt uusia vahvistuksia viisihenkiseen ratkaisutiimiimme.

Cloud Advisor

Tehtävässäsi autat asiakkaitamme pilvistrategian luomisessa ja kehittämisessä. Toimit neuvonantajana ja kartoitat liiketoiminnan tavoitteet ja kerrot kuinka erilaiset pilviratkaisut tukevat näiden tavoitteiden saavuttamista. Tehtävässä varmistat ratkaisujen sopivuuden sovellusten arkkitehtuuriin, ympäristöön ja Governance-malliin sekä autat asiakkaitamme suunnittelemaan pilven sujuvan käyttöönoton.

Odotamme sinulta

  • Kykyä keskustella asiakkaidemme ylimmän johdon ja tietohallinnon kanssa
  • Kokemusta yritysten kokonaisarkkitehtuurin mallintamisesta, analysoinnista ja kehittämisestä
  • Vahvaa osaamista julkipilvien (erityisesti AWS tai Azure) palveluista ja kykyä konkretisoida niiden tuomat liiketoimintahyödyt asiakkaille (TCO, ROI)
  • Hyviä esiintymis- ja viestintätaitoja

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Liiketoimintamme kasvaa vahvasti ja etenemismahdollisuuksia on luvassa myös tulevaisuudessa.

Suhtaudumme intohimoisesti oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, ja tuemme sinua erilaisilla koulutuksilla sekä sertifiointien suorittamisessa. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin, ja siksi tarjoamme tavallista kattavammat työsuhde-edut, muun muassa laajan työterveyshuollon ja vakuutusturvan, liikunta- ja lounasetua unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition, puh. 040 869 0180 tai sähköpostitse osoitteessa ville.saviluoto@barona.fi.