(Poistunut julkaisusta)

Cloud Administrator
Fidelix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Cloud Administrator| Fidelix Oy

Palvelinympäristöjen taitaja – tule ylläpitämään ja kehittämään meille Fidelixin sisäisiä – sekä asiakkaiden palvelinympäristöjä. Pääset tuomaan oman näkemyksesi ja ajatuksesi verkoista ja niiden hallinnasta. Kuulostaisiko tältä istumalta sinua kiinnostavalta tilaisuudelta?

IT & Cloud tiimimme etsii kokenutta Cloud Administratoria. Olemme nyt tilanteessa, jossa etsimme vankan kokemuksen omaavaa kyvykkyyttä ylläpitämään ja kehittämään palvelinympäristöjä, tällä hetkellä palvelimelle ovat Azuressa ja omassa konesalissa Vmware -alustalla. Tässä sinä astut mukaan. Et täysin tyhjään pöytään mutta et missään nimessä vain metodeja ja käytäntöjä implementoimaan. Suhtaudut muutokseen avoimesti ja sinulla on erityisen kova motivaatio kehittää IT -ja pilvipalveluja.

 

Mitä muuta meistä voi sanoa?

  1. Vaikka arjessamme ei vielä ole liikaa prosesseja ja manuaaleja, toivomme toki, että sinä tuot IT -osastollemme ryhtiä ja systematiikkaa. Sinulla on mandaatti tehdä päätöksiä, kuinka sen teet. Saat varmasti ajatella laatikon ulkopuolelta, kun määrität työllesi tavoitteita tai mietit testaamisemme kehittämistä. Pääset siis takuulla päättämään omaan työhösi liittyvistä asioista!

 

  1. IT -osastommekin on vahvasti markkinaohjautuvaa. Se on lähellä talotekniikan tarpeita, ja hyödymme uusinta teknologiaa. Pääset siis osaksi monimuotoista tekemistä organisaatiossa: päätöksenteko on lähellä tekemistä. Tämä voisi siis olla sinulle mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi?

Näillä taidoilla menestyt meillä

 

Tässä roolissa on mielestämme tärkeää, että hallitset pilviympäristöjen jatkuvan parantamisen periaatteet. Hallitset pilviympäristöjen ylläpidon (Vmware, Azure, O365, käyttäjähallinta, Azure Governance, automaatio) ja verkkoympäristöt (sisäverkko, VPN, Wifi). Tietoturva on sinulle tuttua, ja hallitset toimialueet (AD, Azure AD) ja tietokannat (SQL).

 Muuten arkesi meillä sujuu hyvin, jos

  • taidat sekä itseohjautuvan että erilaisissa rooleissa olevien ihmisten kanssa työskentelyn
  • osaat priorisoida työtäsi, nautit ainakin jollain tasolla ongelmien ratkaisusta ja osaat fokusoida analyyttisen tarmokkuutesi oikeisiin asioihin
  • sinulle on kertynyt työkokemusta sen verran, että olet onnistumisten lisäksi kohdannut myös epäonnistumisia
  • rauhallisuutesi ja malttisi ei horju tiukemmissakaan mutkissa ja hektisemmissä hetkissä
  • olet hyvä kuuntelija ja vaikuttava viestijä myös englanniksi.

Koulutustaustasi tai se mitä olet aiemmin tehnyt tai saavuttanut, ei mielestämme ole meillä menestymistäsi määrittävä seikka. Meille on tärkeämpää, että voimme tarjota sinulle sinua motivoivan ja innostavan työn. Varmistutaan siitä seuraavaksi yhdessä!

 

Hakeminen ja lisäohjeet

Tässä kohtaa olisi siis hienoa kuulla sinusta. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 10.11.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Mikko juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat numerosta 0405003999 tai sähköpostitse mikko.alppivuori@fidelix.fi.