Clojure Developer, Cloudpermit Oy, Tampere/etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2021
Kiinnostaako sinua työskentely funktionaalisen ohjelmoinnin parissa kansainvälisessä yrityksessä ja haluatko kehittyä Clojure-osaajaksi? Haluatko osaksi itseohjautuvaa kehitystiimiä, jossa työskentelevät tällä hetkellä Suomen kovimmat ja osaavimmat Clojure-ammattilaiset? Etsimme asiakasyrityksellemme Cloudpermit Oy:lle Clojure-ohjelmistokehittäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli olet kerryttänyt jo hieman aiempaa kokemusta funktionaalisten ohjelmistokielten parissa ja janoat lisää haasteita urallesi, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Clojure Developerina tulet osaksi 10 hengen itseohjautuvaa tiimiä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinun ei tarvitse olla alan kokenein konkari. Olet kuitenkin motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi, ja palat halusta ottaa Clojuren haltuun - aiempi kokemus tai harrastuneisuus funktionaalisten ohjelmistokielten parissa auttavat sinua siinä. Toivomme sinulta proaktiivista ja innostunutta asennetta, sillä tässä tehtävässä pääset kehittymään ja toimimaan monipuolisten ohjelmistokehitykseen liittyvien tehtävien parissa.
TYÖNKUVA
Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset Clojure-ohjelmistokehitystehtävät SaaS-palveluiden kehittämiseen ja ylläpitoon liittyen. Osaamisesi ja mielenkiintosi voi keskittyä joko front-end- tai back-end-puolelle, mutta tässä tehtävässä pääset viemään itseäsi kokonaisvaltaisesti kohti full-stack-kehittäjää.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta (AMK/YO)
* Aiempaa työkokemusta tai harrastuneisuutta funktionaalisten ohjelmistokielten parissa
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin taito, muu kielitaito katsotaan eduksi


Työntekijänä olet:


* Kyvykäs omaksumaan uusia asioita nopeasti
* Motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen
* Sijainti: Toimisto sijaitsee Tampereella, mahdollisuus työskennellä myös etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Cloudpermit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Cloudpermit on maailman johtava digitaalisten rakennuslupajärjestelmien toimittaja, jonka pilvipohjainen palvelu kattaa koko rakennuslupaprosessin elinkaaren. Palvelu on toteutettu tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa ja se toimii työkaluna rakennusvalvonnan, rakentajien, arkkitehtien sekä muiden rakennuslupaprosessin osapuolten välillä. Cloudpermitin tavoitteena on rakennusluvituksen digitalisointi maailmanlaajuisesti ja prosessin tehokkuuden sekä läpinäkyvyyden lisääminen. Palvelu tunnetaan kansainvälisesti Cloudpermitinä ja Suomessa se toimii Lupapiste-nimellä. Lupapiste on sähköisen rakennuslupa-asioinnin markkinajohtaja Suomessa. Se on käytössä yli 64 % Suomen kunnista, mikä tarkoittaa, että Lupapisteen palvelu kattaa yli 70 % Suomen väestöstä.
Lue lisää asiakasyrityksestämme: Cloudpermit Oy)
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436825
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere