(Poistunut julkaisusta)

Clinic Design Engineer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

CLINIC DESIGN ENGINEER, tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmecalle!

Työssäsi suunnittelet osana osaavaa tiimiä moderneja, uutta teknologiaa hyödyntäviä hammaslääketieteen opetus- ja hoitoympäristöjä käyttäen 2D & 3D suunnittelutyökaluja. Luomme laadukkaita ratkaisuita asiakkaillemme muutaman hoitoyksikön kohteesta aina satojen hoitohuoneiden suurasiakkuuksiin. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri maailman, joten olet halukas toimimaan yhteistyössä eri kulttuurien kanssa.

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Jos olet luova, idearikas ja visuaalisen näkemyksen omaava tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! Olet hyvä hahmottaman laajoja kokonaisuuksia sekä tilaa eri käyttötarkoituksiin. Haluat kehittyä hammaslääketieteen työnkulun ja potilasvirtojen hallinnan osaamisen ammattilaiseksi. Kykenet myös luovasti visualisoimaan suunnittelusi tulokset.  

Odotamme sinulta:
- teknistä koulutusta (insinööri/DI tai muu soveltuva)
- CAD ja 3D suunnittelun osaamista
- aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä
- yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme myös kokemuksen tilasuunnittelusta ja työnkulkujen kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Ylisaari (Director, After Sales & University Projects) sähköpostitse: jussi.ylisaari@planmeca.com tai puhelimitse 020-7795434.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.