(Poistunut julkaisusta)

Client Manager
Sanoma Digital Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Sanoma Digital on osa Sanoma Media Finlandia ja tarjoamme kuluttajille ja yrityksille Suomen johtavat markkinapaikat asumisen, rekrytoinnin ja yleisluokitellun palveluissa. Tuoteportfolioomme kuuluvat muun muassa Oikotie.fi, PDX.fi, Huuto.net, Hintaseuranta.fi, Autotie.fi, Rakentaja.fi. Työntekijöillemme tarjoamme hyvät henkilöstöedut, laajat kehittymismahdollisuudet, rennon ja mukavan työympäristön sekä modernin ja viihtyisän toimipisteen Ruoholahdessa.

Client Managerina vastaat Sanoman mediatuotteiden myynnistä sinulle nimetyissä Asumisen toimialan asiakkaissa sekä uusasiakashankinnasta. Olet osa Sanoma Digitalin myyntiorganisaatiota ja teet tiivistä yhteistyötä kollegojesi ja tuotekehitysorganisaation kanssa. Toivomme sinulla olevan useamman vuoden kokemusta mainosratkaisujen myynnistä suora-asiakkaille sekä mediatoimistoille. Raportoit työssäsi Client Group Directorille.

Työssäsi ymmärrät asiakaskohtaamisiin valmistautumisen merkityksen, suunnittelet omat aikataulusi ja organisoit arjen rutiinit vastaamaan sinulle asetettuja tavoitteita. Johdat omaa suoritustasi systemaattisesti, johdonmukaisesti ja määrätietoisesti kohti asetettuja tavoitteita. Työ edellyttää liikkumista konttorilta asiakastapaamisiin mutta myös olet valmis käyttämään välineitä, joilla mahdollistetaan etäneuvottelut eri sidosryhmien kanssa.  Työn onnistumista seuraamme laadun, aktiivisuuden ja myynnin osalta.

Arvostamme hyvällä energialla varustettua, aktiivista ja tuloshakuista asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen, joka ymmärtää asiakkaiden haasteita ja tavoitteita. Myynti on sinulle intohimo ja haluat aidosti oppia asumisen toimialan asiantuntijaksi sekä tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa.

Prioriteettimme on menestyä tiiminä ja yhdessä saavuttaa tavoitteemme, ja ennen kaikkea iloita siitä. Suhtaudumme toimialaamme intohimoisesti ja koemme vahvasti, että työmme on merkityksellistä. Työn tekemisen tueksi saat kattavan perehdytyksen, osaavat ja hymyilevät kollegat. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 27.10.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.10 klo 14-16  tai 21.10 klo 14-16 Client Group Director Jyrki Tamminen 040 822 3952