(Poistunut julkaisusta)

Client Manager Oikotie Työpaikkojen myyntitiimiin
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Oletko sinä tiimimme uusin jäsen?

Client Manager Oikotie Työpaikkojen myyntitiimiin

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä Sanomalla Oikotie Työpaikkojen rekrytointiliiketoiminnassa. Me olemme edelläkävijöitä omalla toimialallamme ja asiakasymmärryksemme on tutkitusti huipputasoa. Tuotamme asiakkaillemme HR- päättäjille asiantuntevaa palvelua ja parhaat kokonaisratkaisut rekrytointiprosessin kaikkiin vaiheisiin.  Asiakaslupauksemme on: Yksi kumppani, kaikki ratkaisut rekrytointiviestintään ja työnantajakuvan kehittämiseen.

Työssäsi rakennat monipuolisia työpaikkailmoittelun ja työnantajamielikuvan kampanjoita asiakkaittesi tarpeiden mukaan. Ratkaisuihimme ja palveluihimme kuuluvat medioidemme lisäksi mm. työnantajakuvan sisällöt, vastuullisuuskonseptimme ja niihin liittyvät tutkimukset. Rekrytointimediamme – muun muassa Helsingin Sanomat, Oikotie – ovat Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia. Asiakaspäällikkönä vastaat nimetyistä asiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta.

Toivomme sinun olevan aktiivinen, positiivinen, tuloshakuinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on ymmärrystä ja jo hankittua kokemusta yritysmyynnistä. Todennäköisesti olet työskennellyt – tai työskentelet parhaillaan – henkilöstöpalvelualalla tai media-alalla myynnissä. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen ja tiedät miten kauppaa tehdään. Myynti on sinulle intohimo ja haluat aidosti tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi arvostamme sosiaalisen myynnin menetelmien osaamista ja innostusta vuorovaikuttamiseen esim. LinkedInissä.

Meillä on mukavaa olla töissä, koska kulttuurimme on rehellinen ja avoin. Tiimissämme haluamme yhdessä saavuttaa tavoitteemme ja menestyä ja ennen kaikkea iloita siitä. Suhtaudumme toimialaamme intohimoisesti ja koemme vahvasti, että työmme on merkityksellistä. Työn tekemisen tueksesi mm. saat kattavan perehdytyksen, osaavat hymyilevät kollegat sekä työsuhde-Reinot.

Tehtävä on korvausrekrytointi nykyisen huippumyyjämme siirtyessä uusiin haasteisiin. Tässä hänen ajatuksiaan työskentelystään myyntitiimissämme:

”Client Managerin työstä tekee merkityksellistä Oikotien tarkoitus, asiakkaat ja työkaverit. Olemme mukana ihmisten arjessa ja elämän suurissa valinnoissa. Saamme tehdä päivittäin yhteistyötä todella ammattitaitoisten ja mukavien henkilöstöhallinnon, liiketoiminnan ja viestinnän ammattilaisten kanssa. Pääset nopeasti mukaan meidän tiimiin ja koko Oikotien porukkaan; ihmiset ovat iloisia, välittömiä ja auttavaisia. Meillä kuunnellaan, sparrataan, annetaan vastuuta ja arvostetaan toisiamme. Olemme erityisen ylpeitä ammattitaidostamme, moninaisuudestamme ja Suomen johtavista palveluistamme.”

Moderni ja viihtyisä työpisteesi tulee sijaitsemaan Porkkalankadulla Ruoholahdessa, jossa uudet työkaverisi jo odottavat sinua. 

Etenemme rekrytointiprosessissa vauhdikkaasti, joten lähetä hakemuksesi liitteineen heti, kuitenkin 7.6.2020 mennessä. Käytämme tässä rekrytoinnissa Recright-videohaastattelutyökalua. Tulet saamaan tästä sähköpostitse lisätietoa lähetettyäsi hakemuksen.