(Poistunut julkaisusta)

Client Manager / MPS Executive Search, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohtia liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja uraohjauksen lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi 

Haemme Helsingin toimistoomme haasteista innostuvaa 

Client Manageria 

Työssäsi sinulla on aktiivinen rooli Executive & Board -toimeksiannoissa yhdessä seniorikonsultin kanssa. Toimit tärkeässä roolissa asiakas- ja myyntityössä asiakaslähtöisiä ratkaisuja rakentaen. Toteutat asiakkaillemme laadukkaita toimeksiantodokumentteja ja pääset osallistumaan myös operatiiviseen tekemiseen yleisten toimistotehtävien ohella. Työskentelet eri konsulttien ja asiakkaiden kanssa asiakassuhteita ylläpitäen ja vahvistaen sekä tarvittaessa research-työtä tukien. Osallistut valittuihin suorahakutoimeksiantoihin, MDA- ja johtoryhmän kehittämisprojekteihin, hallitusarviointeihin ja kehittämisohjelmiin. Tehtävässä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja toimit toimitusjohtajan tukena konsernipalveluihin liittyen. 

Olet positiivinen tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä aikaisempaa kokemusta projektinhallinnasta. Toimintatavaltasi olet palveluhenkinen ja tavoitteellinen, sekä pyrit aina toimimaan tehokkaasti. Aktiivisuus on sinulle luonnollista, etkä pelkää ottaa uusia haasteita vastaan. Itseohjautuvuus on osa Sinua ja organisoit työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta. Sinulla on soveltuva tutkinto ja aitoa kiinnostusta yrityselämää kohtaan. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsi on selkeä etu. 

Kuten sloganimme sen sanoo: Because companies are made up of people™. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn inspiroivassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Alan johtavassa ja laaja-alaisimmassa asiantuntijaorganisaatiossa sinulla on mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ammatilliseen kasvuusi. Saat työsi tueksi ammattilaisten tiimin sekä modernit menetelmät ja työkalut. Työtoverisi ovat Maailman Parasta Seuraa ja asiakkaista jokainen ainutlaatuisen upea. 

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Roy Herold Managing Director, puh. +358 40 060 1760. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 15.8.2019 mennessä.