Client Manager, Admincontrol Finland Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021
Nautitko kokonaisvaltaisesta asiakastyöstä ja haluat aina tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen? Kiinnostaako Saas-palvelut? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Haemme vakituista Client Manageria Visma-konserniin kuuluvalle Admincontrol Finland Oy:lle vastaamaan digitaalisen datahuone-alustan asiakkaiden ensiluokkaisesta palvelusta ja koulutuksesta. Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Datahuone on digitaalinen alusta M&A-hankkeisiin sekä kiinteistö- ja rahoitusjärjestelyiden due diligence-prosesseja helpottamaan. Client Managerina tulet varmistamaan asiakastyytyväisyyden Admincontrol Finland Oy:llä alustan parissa työskennellen tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa datahuoneiden asiantuntijana. Osallistut samanaikaisesti useisiin projekteihin, joissa varmistat onnistuneen koulutuksen, tuen alustan käytössä sekä osallistut tuotekehitykseen viemällä asiakkailta nousevia toiveita eteenpäin organisaatiossa. Projektien nopeatempoisuuden vuoksi odotamme sinulta joustavaa asennetta, hyviä yhteistyötaitoja ja tarkkaa työotetta. Sijoitut kansainväliseen tiimiin, josta saat tukea päivittäiseen työhösi.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytysohjelman
* Mielenkiintoiset tehtävät nopeasti kasvavassa SaaS-yhtiössä
* Mahdollisuuden kasvaa asiakastyön huippuammattilaiseksi aidosti kansainvälisessä ympäristössä
* Ammattitaitoiset ja sitoutuneet kollegat

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi ydin on vastata uuden asiakkaan onboardingista projektin ajan sekä asiakkuuden hallinnasta sisältäen esimerkiksi seuraavia tehtäviä:
* Datahuonealustan kouluttaminen asiakkaille
* Asiakkaan tukena toimiminen ja auttaminen mahdollisissa ongelmatilanteissa
* Yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme sinulta kiinnostusta ohjelmistoalaan sekä motivaatiota kehittyä asiakastyön asiantuntijaksi.


* Soveltuva koulutus (esim. kaupallinen)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
* Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun tehtävistä


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen SaaS-palveluiden parissa työskentelystä.

Työntekijänä olet:


* Rohkea ja ratkaisukeskeinen
* Tarkka ja laatuhakuinen
* Palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mieluiten tammikuussa 2022
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: 00100 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Admincontrol Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Me Admincontrolilla uskomme tulevaisuuden riippuvan päätöksenteon laadusta ja toimitamme verkkoratkaisuja liiketoiminnan kannalta kriittisten tietojen tehokkaaseen ja turvalliseen hallintaan mm. hallituksille, johtoryhmille sekä yritysjärjestelyiden läpiviemiseen. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa olemme alamme johtava toimija ja ohjelmistojamme käyttää jo yli 5000 asiakasorganisaatiota ja yli 100000 loppukäyttäjää. Admincontrol on kasvava yritys, joka toimii kuudella Euroopan markkina-alueella ja jolla on suuria tavoitteita tulevaisuudelle!

Olemme ihmisiin keskittyvä teknologiayritys. Työympäristömme on osallistava ja kehittyvä, ja sille on ominaista matala hierarkia. Menestyäksesi kanssamme sinun on kyettävä samaistumaan arvoihimme: älykkyys, intohimo ja luottamus sekä osallistuttava aktiivisesti tiedon ja kokemusten vaihtoon. Samaa voit odottaa kollegoiltasi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526937
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki