Client Manager 360°-myyntityöhön, Leadoo Marketing Technologies
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2021
Hei myyjä! Leadoo etsii tiiviiseen joukkueeseensa aktiivista myyjää auttamaan asiakkaan tuottamaan liidejä, houkuttelemaan enemmän ja parempia työnhakijoita sekä parantamaan asiakaspalvelua. Leadoon tiimi toimii Helsingin toimistoltaan käsin, sekä joustavasti etänä ulkomailtakin. Tässä tehtävässä menestyy erinomaisesti itsevarma, tavoitteellinen ja aktiivinen myyjä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Leadoon tiivistä joukkuetta, joka tarjoaa sinulle aluksi avun uuden tehtäväsi aloituksessa ja tämän jälkeen jatkuvaa tukea ja kiritystä tehtäväsi hoitamisessa. Pääasiallinen tehtäväsi on 360°-myyntityö: mahdollisten asiakkaiden prospektoinnista kaupan solmimiseen ja kaikkeen siltä väliltä. Suomessa sinulla on tukenasi tiivis myyntijoukkue, sekä muut tiimit. Globaalisti Leadoo toimii Ruotsin, Espanjan ja Iso-Britannian toimistoiltaan. Erittäin vahvat tiimit toimivat vankkana ja turvallisena perustana yrityksen tulevaisuuden kasvulle, Suomessa ja maailmalla.

Tarjoamme


* Pääset haastamaan itseäsi ja lataat urasi aivan uudelle tasolle.
* Hyvän peruspalkan ja oikeasti kannustavan tulospalkkauksen.
* Pääset työskentelemään moderneissa toimistotiloissa Helsingissä, perehdytyksen jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä.
* Unohtumattomia tiimitapahtumia ja koko yrityksen yhteisiä tapahtumia.
* Inspiroiva työyhteisö, joka rohkaisee sinua olemaan paras versio itsestäsi ja tukee kehittymistäsi haluamaasi suuntaan.
* Joustavaa työ- ja yksityiselämän tasapainoa


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Leadoo tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA
Työskentelet itsenäisesti aktiivisessa myyntityössä ja työpäiväsi koostuvat mm. seuraavista työtehtävistä:
* Oman laajan ja vankan verkoston rakentaminen viestien selkeästi Leadoon tuoma lisäarvo potentiaalisille yrityksille ja päätöksentekijöille luoden innostusta heidän keskuudessa.
* Prospektien kontaktoiminen hyödyntäen monikanavaisia lähestymistapoja, kuten kylmäpuhelut, sähköposti ja Linkedin sekä tapaamiset.
* Kehittää uusia liidien generointistrategioita uusille aloille.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta aktiivisesta B2B- tai B2C-myynnin tehtävistä, kokemus SaaS-tuotteiden myynnistä on suuri etu.
* Vahvoja sosiaalisia taitoja, rohkeutta pyytää apua sekä halua oppia uusia tapoja tehdä menestyksellistä myyntityötä.
* Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen työsopimus
* Sijainti: Helsinki, sekä perehdytyksen jälkeen täysi etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Leadoo Marketing Technologies puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
Leadoo Marketing Technologies on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista Martech-yrityksistä. Vuonna 2018 perustetulla Leadoo MT:llä on 800 globaalia asiakasta.

Leadoo auttaa nostamaan verkkosivujen konversiota. Tuotteemme auttaa asiakkaitamme mm. tuottamaan liidejä, houkuttelemaan enemmän ja parempia työnhakijoita sekä parantamaan asiakaspalvelua.

Yrityksemme kasvun myötä haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Helsingissä sijaitsevalle konttorillemme Client Manageria.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517085
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki