Client Executive
Marsaana Communications

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Työnkuva

Työskentelet Marsaanassa myynnin, liiketoiminnan kehittämisen ja kasvattamisen toimenpiteiden parissa. Päivittäiseen työhösi kuuluu vahvasti uusien asiakaskontaktien luominen, myyntitapaamisten sopiminen potentiaalisten asiakkaiden kanssa, palvelujemme esitteleminen ja asiakasneuvottelut. Kehität ja muokkaat myyntistrategiaamme menestyksekkäästi ja tuot uusia ideoita pöytään.

Etsimämme henkilö on rohkea ja valmis tarttumaan haasteisiin. Tehtävä tulee muodostumaan monipuoliseksi kokonaisuudeksi myynnin, näkyvyyden lisäämisen ja toiminnan kehittämiseen liittyvistä toimenpiteistä. 

 Mitä odotamme sinulta?

- Näyttöjä menestyksekkäästä B2B myynnistä 

- Vähintään kahden vuoden vankkaa kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta

- Näkemystä sekä kykyä työskennellä vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa

- Itseohjautuva työskentelyote, sekä rohkeus, positiivisuus ja sinnikkyys toimia liiketoiminnan kasvattajana ja vauhdittajana

-  Hyvät yhteistyötaidot - osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja sinulla on aktiivinen asenne työskentelyyn

- Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän viestintäalan näköalapaikalla. Saat mahdollisuuden olla osana kasvutarinaamme ja pääset kehittämään myyntiämme ja liiketoimintamme kehitystä. Olet mukana mielenkiintoisissa strategisissa projekteissa, jotka tarjoavat haasteita ja kehitysmahdollisuuksia. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, ja täällä sinua odottaa loistava, osaava ja innostava tiimi!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot