(Poistunut julkaisusta)

CLIENT CENTER MANAGER
Tryg

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Tehtäväsi koostuu laaja-alaisesti takaus- ja luottovakuutusten asiakaspalvelusta ja sopimusten hoidosta. Sinulla on taustaa pankki- tai vakuutusalalta ja etua on, jos osaat tulkita tilinpäätöksiä, etkä vierasta myöskään myyntityötä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Client Center Manageria vastaamaan laaja-alaisesti asiakaspalvelusta takaus- ja luottovakuutusten ja sopimusten hoidon osalta. Myös asiakaspalvelutehtävät yritysjärjestelyiden (kuten fuusiot, jakautuminen sekä yritysostot) osalta kuuluvat tehtäviisi. Luottovakuutuksiin liittyvä myyntisaatavien perintä- ja korvauskäsittely työllistävät sinua laskutusta, ostolaskujen käsittelyä sekä verkkopalvelun ja reklamaatioiden hoitoa unohtamatta. 

Onnistuaksesi tehtävässä, sinulla on hyvä olla työkokemusta vastaavista tehtävistä pankki- tai vakuutuspuolelta. Olet suorittanut kaupallisen koulutuksen esim. tradenomi ja tunnet perintä- sekä korvauskäsittelyprosessia ja yritysjuridiikkaa. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen on ehdoton etu, mutta ei välttämättömyys. MS Officen työkalut ovat sinulle myös tuttuja.

Luonteeltasi olet innokas ja oma-aloitteinen sekä nautit asiakaspalvelutyöstä. Haluat aidosti auttaa asiakkaitamme sekä teet yhteistyötä mielelläsi myös sisäisesti ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle: 

• Ainutlaatuisen tilaisuuden päästä mukaan kehittämään liiketoimintaamme - erityisesti takaus- ja luottovakuutusten parissa.
• Mahdollisuuden olla rakentamassa asiakaspalveluamme ja myyntiämme.
• Mainiot työkaverit ja hyvän ilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elisa Puolakka puh. 040 713 1583 etunimi.sukunimi@mercuriurval.com. Lähetä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.12.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitteellä FI-14787. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia ripeästi.