(Poistunut julkaisusta)

Client Analyst
Poolia Suomi Oy / Swedbank

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Swedbank

Swedbank established its branch office in Helsinki in 2005. We serve selected clients by providing strategic advice, tailored solutions and a broad range of financial services. We work with full focus on our clients and combine a strong local commitment with a global network of partners. Providing a sustainable basis for common value creation, we build long-term client relationships. Swedbank in Finland belongs to the business area Large Corporates & Institutions.

Esittely

Haemme nyt osaavaa ja rahoitusalasta kiinnostunutta

CLIENT ANALYSTIA

Client Coverageen Helsinkiin joka kattaa Retail, Healthcare, Energy, Telecom, Services ja Industrials sektorit.
Työ on vakituinen ja aloitus on pikainen/sopimuksen mukaan.

Swedbanking Client Coverage –yksikkö ovat tällä hetkellä edustettuina Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Helsingissä, Oslossa, New Yorkissa ja Shanghaissa. Yksikkö vastaa sekä suuryritys-, vaativista keskisuurista- että instituutioasiakkaista ja muodostuu asiakasvastuullisista tiimeistä viidellä sektorilla.

Työtehtävät

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä työparisi, asiakasvastaavan kanssa ja toimit tämän varamiehenä.

Hoidat ja analysoit sekä olemassa olevia, että prospektiasiakkaita. Vastuullesi kuuluu asiakkaittesi ja vastaavien sektoreiden säännöllinen ja tiivis seuranta eri taloudellisten mittarien mukaisesti, joten sinulla tulee olla vahva kokonaiskäsitys asiakkaittesi taloudellisesta tilanteesta, strategioista ja liiketoiminnan kehityksestä ja alan muutoksista. Lisäksi vastaat kontaktakteista muihin asiakkaittesi tarvitsemiin yksiköihin, esim. tukifunktioihin ja varmistat että ne toimivat asianmukaisesti ja sovitusti.Tehtävässäsi sinua tukee asiakasvastaavan lisäksi muut asiakasanalyytikot.

Asiakasvastaava on Retail-sektorin asiakkaista koostuvan portfoliotiimin vetäjä. Tiimiin kootaan asiakkaiden tarpeita vastaavat spesialistit. Sinun odotetaan aktiivisesti edesauttavan pankin liiketoimia portfolioon kuuluvien asiakkaiden kanssa tuottamalla erilaisia analyysejä, tutkimuksia ja liiketoimintaehdotuksia asiakasvastaavan kanssa. Sinulla on hyvin tärkeä rooli asiakasliiketoimien toimeenpanijana ja osana asiakastiimejä pohjoismaisella tasolla.

Asiakasanalyytikkona vastuullesi kuuluu myös kerätä, tuottaa ja esittää tarkoituksenmukaista ja laadukasta informaatiota (luottoesityksiä, caseja jne) organisaation sisäisille komiteoille (Asset Allocation Committee, Credit Committee) sekä muille relevanteille pankin yksiköille. Vastaat osaltasi myös siitä, että asiakkaiden kanssa tehtävät liiketoimet noudattavat pankin sääntöjä mukaan lukien KYC ja AML ja riskien hallinta. Yhteistyöverkostosi kattaa myös pankin eri tuoteyksiköt sekä ulkomaiset sivukonttorit Shanghaissa ja New Yorkissa.

Edellytykset

Menestyäksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta:

- vahvaa loogis-analyyttistä (Financial analysis) päättelykykyä
- kykyä esitellä ja selittää hyvinkin kompleksisia liiketoimintajärjestelyitä, sekä suullisesti että kirjallisesti
- rahoituksen ja / tai laskennan akateemista koulutusta (KTM)
- vähintään 3 vuoden kokemusta rahoitussektorilla tai teollisuuden parissa
- syvällistä ymmärrystä luottoriskeistä
- MS Office -osaamista sekä muiden relevanttien alaan liittyvien sovellusten omaksumiskykyä
- hallinnollisia ja projektien johtamisen taitoja
- luontevaa esiintymistaitoa sekä sosiaalista kyvykkyyttä
- sujuvaa kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen) suomen ja englannin kielten osalta, ruotsin kielen osaaminen on ehdottomasti etu

Arvostamme ennen kaikkea joustavaa asennetta, oma-aloitteisuutta, sinnikkyyttä ja sitoutumistasi. Erotut myös positiivisesti, mikäli sinulla on aidosti innostunut ja kiinnostunut sekä tehokas ote työhösi ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi ja ammattilaisena. Nämä ominaisuudet varmasti huomioidaan ja ne edesauttavat sinua omassa työssäsi kehittymisessä mutta myös koko pankin menestymisen kannalta. Olet tärkeä osa kokonaisuutta.

Pieni organisaatio (30+ henkilöä Suomessa) edellyttää myös halua ja motivaatiota työskennellä monipuolisissa/vaihtelevissa tehtävissä, joustoa sekä hyvää rutiinien ja vaihtelevan työtahdin sietokykyä.

Edut

Swedbank tarjoaa sinulle näköalapaikan kansainvälisen pankin toimintaan sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen niin Suomessa kuin ulkomailla. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätiedot

Mikäli tehtävä herätti sinussa kiinnostusta, suosittelemme hakemaan paikkaa mahdollisimman pikaisesti. Hakuprosessi käynnistetään heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisää mukaan myös englanninkielinen cv:si ja hakemuksesi hakuohjeiden mukaisesti sekä palkkatoiveesi. Hakemuksia aloitamme käsittelemään välittömästi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter