(Poistunut julkaisusta)

Client Account Assistant
PricewaterhouseCoopers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Asiakasyrityksemme PricewaterhouseCoopers Oy on laaja ja tunnettu kansainvälinen konsultointi- ja asiantuntijapalveluorganisaatio.

Haemme nyt heidän Oulun toimistoon CLIENT ACCOUNT ASSISTANTia.

Tehtävä on aluksi kuuden (6) kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollista, että tehtävä vakinaistuu. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Päivittäisiin tehtäviin kuuluu mm. projektien avaaminen, projektiseuranta sekä laskutus. Tulet myös avustamaan asiantuntijoita asiakastoimeksiantojen toteuttamisessa ja dokumentoinnissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toimiston johdon tuki hallinnollisessa seurannassa sekä raportoinnissa.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet jo kerännyt jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, olet hakemamme henkilö. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista työntekijää, joka ei pelästy pienistä, vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Olet työtavoiltasi tarkka sekä huolellinen ja uusien järjestelmien oppiminen on sinulle helppoa. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja olet käyttänyt työssäsi myös englannin kieltä.

PwC tarjoaa mukavan työympäristön sekä tarvitsemasi tuen ja laajan perehdytyksen työssä menestyäksesi. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Oulun keskustassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti kuitenkin viimeistään 22.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Laita mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Assistentti, Suomi sujuva, Englanti