(Poistunut julkaisusta)

Cleantech- ja kiertotalousasiantuntija
Turku Science Park Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Turku Science Park Oy etsii nyt CleanTurku-tiimiinsä

Cleantech- ja kiertotalousasiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.2019–31.12.2020

Haemme Cleantech- ja kiertotalousasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen edistämään Turun alueen cleantech- alan kasvua ja menestymistä. Asiantuntijatehtävässä tunnistat yritysten kasvun mahdollisuudet ja haasteet muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa vähähiilisyys ja raaka-aineiden kestävä käyttö ovat vastuullisen yrityksen tulevaisuuden toiminnan edellytyksiä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja palkitsevan työn cleantech-alan, sekä bio- ja kiertotalouden kehittämisen parissa. Työssäsi pääset edistämään hallituksen tavoitetta nostaa Suomi bio- ja kiertotalouden ja puhtaiden ratkaisujen edelläkävijämaaksi.

Työtehtävässäsi toimit yrityslähtöisesti ja verkostomaisesti kehittäen sekä CleanTurku-toimijoiden toimintaympäristöä, että yritysten liiketoiminnan kehitystä tukevia palveluita. Toimit sekä yritysrajapinnassa että kehittämisprojekteissa, rakentaen tavoitteellisesti yhdessä muun tiimin kanssa kansainvälisen tason CleanTurku-toimijaverkostoa. Viet yhdessä muun Clean -tiimin kanssa eteenpäin alueen yhteisiä kiertotalouden tavoitteita yritysten, kaupunkien ja korkeakoulujen kanssa. Asiantuntijana toimit niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kehittämisprojekteissa. Projektityöskentely ja EU:n rahoitusinstrumenttien tuntemus ovat eduksi työtehtävän hoitamisessa.

Edellytämme sinulta kokemusta yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä ja projektien tuloksellisesta toteuttamisesta. Työkokemus yksityisellä sektorilla/teollisuudessa on avuksi toimiessasi yritysrajapinnassa, jossa tehtäväsi on tukea yrityksiä uudistumaan ja kehittymään hyödyntämällä bio- ja kiertotalouden toimintaperiaatteita. Sinulla on työtehtävän kannalta oleellista cleantech-alan osaamista, sekä alan yritysten tuntemusta. Soveltuva korkeakoulututkinto, mielellään luonnontieteelliseltä, tekniseltä tai kaupalliselta alalta antaa hyvät valmiudet tehtävään. Arvostamme kokemusta yritysten, korkeakoulujen ja julkisen sektorin yhteistyön fasilitoinnista. Verkostomaisen työtehtävän luonteen takia painotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä rakentaa luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta sekä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV 16.12.2018 kello 16.00 mennessä osoitteella:

linda.froberg-niemi@turkubusinessregion.com