(Poistunut julkaisusta)

Claims Specialist
Nordic Guarantee

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme nyt Nordic Guaranteen toimistoon Vantaan Äyritielle

CLAIMS SPECIALISTIA

Etsimme pieneen kahdeksan hengen organisaatiota uuteen tehtävään henkilöä, jolla on todennäköisesti kokemusta vahinkojen käsittelystä, esimerkiksi omaisuus-, vastuu- tai kiinteistövahingoista tai näihin liittyvästä tarkastustoiminnasta. Myös esim. kokemus rakentamiseen liittyvästä reklamaatioiden käsittelystä katsotaan eduksi.

Tehtävässä muun muassa:

  • Käytät järjestelmäämme vahinkojen hallinnoinnissa (esim. vahinkojen avaaminen, niihin liittyvä kommentointi, maksujen luominen ja muut vahinkoihin osaltamme liittyvät asiat)
  • Kommunikoit asiaan liittyvien eri osapuolten kanssa yleisimmin puhelimitse tai sähköpostin välityksellä
  • Käyt tarvittaessa myös työmailla erilaisissa tarkastuksissa
  • Perehdyt tapauksiin liittyvään materiaaleihin sekä alustat korvauspäätöksiä ja kirjoitat niitä tai osallistut niiden kirjoittamiseen
  • Luot raportteja ja listauksia tarpeen mukaan
  • Hoidat konkurssivalvontoja sekä regressien tekemisen
  • Koordinoit asioiden käsittelyn yhdessä underwritereiden kanssa
  • Osallistut erilaisiin riskienhallintaan liittyviin tehtäviin

Sinulla on tehtävään soveltuva todennäköisesti oikeustieteellinen, kaupallinen tai tekninen koulutus. Olet positiivinen tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulta löytyy rutkasti draivia ja ”hands on” –asennetta sekä ripaus yrittäjähenkisyyttä. Osaat kirjoittaa ja käyttää oikeudellista kieltä sujuvasti. Konsernimme sisäinen kieli on englanti, joten tulet loistavasti toimeen sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen mahdollistaisi laajempia mahdollisuuksia myös pohjoismaisissa projekteissa. Pääpaino tehtävässä on kuitenkin suomeksi tapahtuvassa asioiden hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa, kansainvälisessä organisaatiossa hyvähenkisessä tiimissä. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, motivoivat edut sekä modernit toimitilat Vantaan Gate8 Business Parkissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709 532, varmimmin ma 2.3. klo 11.30-13.00 ja ti 4.3. klo 14-16. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ ma 9.3.2020 mennessä.