(Poistunut julkaisusta)

CityPatrol-vartija (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä työskentelemään vartijan tehtävissä kaupan alan kohteissamme pääkaupunkiseudulla.

Toimit asiakaspalvelutehtävässä, ennaltaehkäiset läsnäolollasi ja hyvällä huomiokyvylläsi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut häiriöihin. Tarvittaessa otat kiinni rikoksiin syyllistyneet henkilöt sekä hoidat yhteydenpitoa viranomaisiin. Tehtäviisi voi kuulua myös valvomotyöskentely. Vaihtelevat kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin ja viikonpäiviin. Eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat aikavälille 2.5.–30.9.2021.

Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät koulutuksen (vartijan työn perusteet, kesto 40h) ennen kesätyön alkua kevään aikana.

Odotamme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa kaupan alan turvallisuustehtävissä. Odotamme sinulta myös hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivomme, että kesätyöntekijät voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan. Vartijana työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä 18 vuoden ikää.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kaupan alan turvallisuustehtäviin, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat myös hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Hakuohjeet

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä: tomi.ranta@securitas.fi .

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 –kampanjassa!

Alla olevasta linkistä voit lukea viime kesän kesätyöntekijämme mietteitä kesätyöstä Securitaksella.

http://www.securitas.fi/fi/tyopaikat/tyo-securitak...

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/