Citrix Virtual Apps and Desktops Specialist
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Haemme nyt Citrix Virtual Apps and Desktops -asiantuntijaa (ent. Citrix XenApp/Desktop).

Mitä tiimissämme tehdään?

Virallisesti muotoiltuna tehokkaat tiimimme vastaavat Elisan ulkoistus- ja tukipalveluasiakkaiden tietojärjestelmien toimivuudesta samalla, kun tuemme loppukäyttäjiä kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä hieman kinkkisemmissä kysymyksissä. Käytännössä arkemme muodostuu vaihtelevista ja haastavistakin tikettien ja muutosten tekemisestä/ratkomisesta sekä valvonnan seuraamisesta. Sinun tärkein tehtävä on asiantuntemuksellasi asiakkaan jeesaaminen parhaasi mukaan ja heidän arjen helpottamista. Toisen asteen tuen antamisen lisäksi ylläpidämme ja kehitämme asiakasympäristöjä sekä osallistumme muun muassa erilaisiin asiakasprojekteihin teknisinä asiantuntijoina.

Miksi sinun kannattaa hakea tehtävää?

Työtehtävässä vastaat nykyisten ja tulevien Citrix Virtual Apps and Desktops -ympäristöjen ylläpidosta, kehityksestä, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi pääset hyödyntämään jo kartutettua ammattitaitoasi ja kehittämään osaamistasi jatkuvasti eri teknologioiden parissa, kuten:

 • Citrix-ratkaisut (Esim. Virtual Apps and Desktops, ADC Netscaler)
 • Microsoft-palvelinkäyttöjärjestelmät ja -teknologiat (Esim. O365, Azure, AD, PKI, NPS, RDS)
 • Linux-palvelinkäyttöjärjestelmät ja -teknologiat (Esim. RHEL, CentOS, Puppet, Ansible)
 • Tietokantaratkaisut (Esim. Oracle, MS SQL)
 • Valvontaratkaisut
 • Varmistusratkaisut
 • Virustorjuntaratkaisut

Lähitulevaisuudessa haluamme keskittyä yhä enemmän tuotannon ohjaukseen kohdistamalla työpyynnöt oikeille asiantuntijoille. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset työskentelemään omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteiden parissa, ja tietenkin kehittymään haluamaasi suuntaan.

Parasta tässä hommassa on vapaus - saat päättää itse mistä teet töitä. Moni tiimiläisemme on useamman päivän viikosta etänä. Työntekopaikkanasi mieluiten Helsinki tai Tampere, mutta älä jätä kuitenkaan hakematta mikäli olet muualta.

Oletko etsimämme henkilö?

Haluat oppia uutta, kehittää ja laajentaa sekä syventää omaa teknologiaosaamistasi. Nautit ongelmanratkaisusta ja se sujuu sinulta kuin luonnostaan. Sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua tiimiltäsi, mutta usein työ on itsenäistä. Sinulla on jo vähintään kolmen vuoden kokemus toisen asteen tuen töistä tai olet toiminut projekteissa, joissa olet työskennellyt meillä käytössä olevilla teknologioilla. Ongelmat, joita ratkomme päivittäin ovat sen verran kinkkisiä, että tarvitset syväosaamista ja mielellään sertifiointeja käyttämistämme teknologioista. Ymmärrät hyvin toisen asteen käyttötuen kokonaisuuksia ja pystyt tuottamaan teknisiä dokumentaatioita sekä suunnitelmia.

Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on niistä kysyttävää, niin ota yhteyttä: chin.chung@elisa.fi / 040 419 9394).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1284655
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 1.9.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Tampere, Turku, Vaasa