(Poistunut julkaisusta)

Citrix-asiantuntija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Istekki Oy:n Keskitetyt hallintapalvelut -ryhmä hakee joukkueeseensa vahvistusta, jolla on positiivinen asenne työntekoon ja motivaatio kehittyä sovellus- ja työpöytävirtualisoinnin huippuammattilaiseksi.

Istekki tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä sovellus- ja työpöytävirtualisoinnin monipuolisissa ja vaikuttavissa työtehtävissä yhdessä muun huipputiimin kanssa. Työtehtävä perustuu Citrix-teknologioiden, kuten Citrix Virtual Apps and Desktops ja Citrix Hypervisor ylläpitoon ja kehitykseen. Mahdollistamme niiden avulla asiakkaidemme tärkeän operatiivisen työn tarjoamalla skaalautuvia ja modernia työtä tukevia ratkaisuja.

Tunnet aiemman työhistoriasi kautta vähintään perustasolla yleisesti käytetyt palvelinvirtualisointiteknologiat (VMware, Hyper-V) ja ymmärrät nykyaikaisten HCI-ratkaisujen tuoman lisäarvon osana nykyaikaista palveluntuottamista. Toivomme sinun olevan erityisen innostunut myös uusista ja kehittyvistä pilviteknologioista. Mielenkiintoisen työn ja mainioiden työkavereiden lisäksi saat myös hyvät koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Palavaa halua kehittyä Istekissä sovellus- ja työpöytävirtualisoinnin huippuammattilaiseksi.
  • Hyvää työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmien hallintaosaamista sekä vähintään perustason tietoja tietoliikenteestä ja Active Directorysta.
  • Hyvää suomen- ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Aiempi kokemus palveluntuottajaorganisaatiossa työskentelystä luetaan eduksi.

Ethän mieti pidempään, vaan lähetä oma hakemuksesi vaikka saman tien.
Paikka voidaan tarvittaessa täyttää heti soveltuvan henkilön löydyttyä hakuajan ollessa vielä kesken. Tehtävään valitun henkilön sijoitus tulee olemaan Istekin Kuopion toimipisteellä. Koeaika tehtävässä on kuusi kuukautta.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Yhteystiedot

Ryhmäpäällikkö Niko Virtanen, ma-pe klo 9-15, p. 044 434 1063, niko.virtanen@istekki.fi

Hakuaika päättyy 17.3.2019 23:59