CIO
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

CIO:n roolissa otat kokonaisvastuun ICT-strategian rakentamisesta ja vuosittaisesta tarkistamisesta. ICT-projektien hallinta ja toteutuminen asetettujen aikataulujen ja kustannusten puitteissa kuuluvat myös vastuihisi.

Johdat  ICT-asiantuntijatiimiä ja lisäksi vastaat kumppaniyhteistyöstä ja sopimusneuvotteluista. Työskentelet myös  tietosuojavastaavana Suomen organisaatiossa ja olet mukana Groupin yhteisissä ICT- ja tietoturvahankkeissa. Sinulla on selkeä ICT ja GDPR kontrollivastuu toimintojen ja prosessien toteutumisesta  laillisesti ja yhtiön toiminnan jatkuvuuden varmistaen. 

Sinun toivotaan työskentelevän lähellä liiketoimintaa ja tukevan hoivakotien johtajia ICT:n  tulevaisuuden haasteiden osalta.  Ymmärrät liiketoiminnan tarpeita, sekä näet miten IT-ratkaisuilla voidaan tehostaa toimintaa ja oivallat miten uutta teknologiaa voidaan hyödyntää Attendolla.

Kommunikoit  sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä ja omaat soveltuvan korkeakoulututkinnon. Sinulle on ehtinyt kertyä laajasti kokemusta niin IT-teknologioista, IT-arkkitehtuurista, eri järjestelmistä kuin tietoturvasta. Asiantuntijoiden esimiehenä olet työskennellyt jo usean vuoden ajan.

Luonteeltasi olet toisia innostava ja energinen. Johdat järjestelmällisesti ja kommunikoit vakuuttavasti niin yrityksen sisällä kuin kumppaneiden kanssa. Sopeudut nopeasti muutoksiin tehokasta työskentelytapaa unohtamatta.

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden edesauttaa toimialan kehittymistä kasvavassa hoivapalveluita tarjoavassa konsernissa.
- Johtoryhmäposition ja erinomaiset vaikutusmahdollisuudet
- Modernit toimitilat sekä paljon dynaamisia työkavereita
- Mahdollisuuden omaan ammatilliseen kehittymiseen ja ICT:n kehittämiseen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Hae tehtävää 26.5.2019 mennessä osoitteessa  www.mercuriurval.fi  viitenumerolla FI-14056. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.  Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultit Elisa Puolakka,  puh. 040 713 1583 ja Olli-Pekka Vaara, puh.  040 543 7145.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267674
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Itä-Uusimaa, Helsinki