(Poistunut julkaisusta)

CI Manager
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oletko sinä työtä pelkäämätön ja aktiivinen tiimipeluri, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn ja kehityskohteen havaitessaan tarttumaan toimeen?

Etsimme jatkuvan parantamisen organisaatioomme vakituiseen työsuhteeseen sinua

CI MANAGER

Vastuullasi on Wipak Operational Excellence – järjestelmän eteenpäin vieminen ja jatkuvan parantamisen/LEAN – kulttuurin juurruttaminen organisaation päivittäiseen tekemiseen. Tehtävässäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä erityisesti tuotannon kanssa sekä projektien vetäjänä, että mentorina erilaisissa kehitysprojekteissa niin Nastolassa kuin Valkeakoskella. Osallistut myös Wipak konsernin CI -toimintaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK, DI), työkokemusta vastaavista tehtävistä ja Lean/Six Sigma-menetelmien tuntemusta. Omaat tietotekniset valmiudet analyyttiseen työskentelyyn ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi työympäristön muuttuvien tarpeiden mukaan. Olet valmis vaihteleviin työtehtäviin sekä matkusteluun pääasiassa kahden toimipaikkamme Nastolan ja Valkeakosken välillä.  Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi, sillä toimit myös yhteistyössä ulkomaisten kollegojesi kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle? Tulet työskentelemään pakkausteollisuuden ytimessä perinteikkäässä suomalaisessa perheyrityksessä, alansa uusimpien innovaatioiden parissa. Tehtävässä pääset käyttämään ja kerryttämään ammattitaitoasi laajasti. Näiden lisäksi saat kannustavan työyhteisön, kivat työkaverit sekä asiantuntevan organisaation työskennellä. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme erilaisia urapolkuja.

Kiinnostuitko? Pyydämme jättämään hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 9.6.2019 mennessä osoitteessa https://wipak.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=12. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli toimi pian!