(Poistunut julkaisusta)

CI Expert
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Jatkuvan parantamisen organisaatiomme kasvaessa, etsimme nyt tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen sinua

 CI EXPERT 

Tehtävässäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä erityisesti tuotannon kanssa Nastolassa, Valkeakoskella ja Lahdessa. Toimenkuvasi rakentuu Wipak Operational Excellence -järjestelmän eteenpäin viemiseen ja jalkauttamiseen yhteistyössä Wipakin eri lokaatioissa operoivan Groupin CI-organisaation kanssa, sekä erityisesti jatkuvan parantamisen ja LEAN -kulttuurin juurruttamiseen organisaation päivittäisessä tekemisessä. Vastaat jatkuvan parantamisen projektien vetämisestä, tukemisesta ja henkilöstön kouluttamisesta kohti asetettuja tavoitteita. Työturvallisuus ohjaa kaikkea tekemistämme ja tulet osallistumaan myös työturvallisuuden kehittämisprojekteihin. Raportoit tehtävässäsi EHS & CI Managerille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Pärjäät tehtävissäsi hyvin myös englannin kielellä. Olet työtä pelkäämätön ja aktiivinen tiimipeluri joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn, ja kehityskohteen havaitessaan tarttuu toimeen. Omaat kokemusta Lean- ja Six Sigma-menetelmistä, sekä sinulla on tietotekniset valmiudet datan keräämiseen ja analyyttiseen työskentelyyn. Olet motivoitunut kehittämään myös itseäsi työympäristön muuttuvien tarpeiden ja työtehtävien mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Nastolassa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn. Pääset aidosti vaikuttamaan tehtäviin toimenpiteisiin jatkuvan parantamisen eri projekteissa sekä näkemään työsi tuloksen. Kansainvälisenä organisaationa tarjoamme monia eri urapolkuja. Pääset myös aitiopaikalle osallistumaan yhteiselle matkallemme kohti tavoitettamme olla ensimmäinen hiilineutraali joustopakkausalan yritys vuoteen 2025 mennessä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Kellokumpu p. 050 358 5403 perjantaina 27.9. klo 13–14 ja perjantaina 4.10. klo 14–15.