(Poistunut julkaisusta)

CHIEF TECHNOLOGY OFFICER (CTO)
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme nyt

CHIEF TECHNOLOGY OFFICERIA (CTO)

Tartu haasteeseen ja ryhdy johtamaan Baronan ydinjärjestelmien kehitystä! Barona on Suomen suurin yksityinen työnvälittäjä ja innovatiivisten HR-ratkaisujen toimittaja. Toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli yli 360 M€.

Digitaalisten palveluiden kehitys on ollut osa ydinliiketoimintaamme jo vuosia, ja strategiamme on olla toimialan teknologiajohtaja myös tulevaisuudessa. Olemme kehittäneet omaa rekrytoinnin tekoälyämme kuusi vuotta, julkaisseet videohaastattelun ensimmäisenä Euroopassa jo vuonna 2001 ja kehitämme tällä hetkellä seuraavan sukupolven työsuhteen hallinta- ja palkanmaksuratkaisuja. Yrityksenä haluamme yhdistää inhimillisen palvelukokemuksen moderneihin digitaalisiin ratkaisuihin.

Baronan CTO:na:

  • Vastaat liiketoiminnan ydinjärjestelmien kehityshankkeista ja kehitysbudjetista.
  • Toimit tuotekehitystiimien esimiehenä ja vastaat Baronan Technologies -yksikön tuotekehitysorganisaation kehittämisestä.
  • Osallistut aktiivisesti Baronan kokonaispalveluarkkitehtuurin ja koko liiketoiminnan kehitykseen.
  • Raportoit Baronan johtoryhmälle tuotekehityshankkeiden etenemisestä.

Tarjoamme Sinulle tehtävän, jossa pääset ratkaisemaan aidosti merkityksellisiä yhteiskunnallisia ongelmia ja auttamaan myös yksilöitä. Saat vaikuttaa esimerkiksi siihen, miten ihmiset löytävät juuri sen heille oikean työn ja työvuoron oikealla hetkellä, miten yritykset löytävät uudet tekijänsä ja miten saamme maksettua palkkion tehdystä työstä mahdollisimman nopeasti ja oikein. Uudet palvelumme perustuvat moderneihin JavaScript- ja AWS-pohjaisiin teknologiaratkaisuihin.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä viihtyisän työpaikan loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Rautatieaseman kupeessa. Baronan ydinjärjestelmien kehityshankkeiden parissa työskentelee tällä hetkellä yli 20 ohjelmistokehittäjää ja suunnittelijaa, ja Baronan Technologies -yksikössä on yhteensä noin 40 työntekijää.

Työkulttuurissamme korostamme yksilön vapautta ja vastuuta omasta tekemisestä ja vierastamme muodollista ja tiukasti ylhäältä ohjeistettua etenemistapaa. Baronalaisia yhdistää haasteita pelkäämätön asenne sekä halu mennä eteenpäin vilkuilematta ”vanhojen hyvien aikojen” perään. Arvojamme ovat rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Toivomme Sinulta

  • Kokemusta skaalautuvien verkkopalveluiden kehityksestä, moderneista kehitystyökaluista, järjestelmäintegraatioiden toteutuksesta sekä järjestelmäarkkitehtuurien arvioinnista ja kehittämisestä.
  • Kykyä sekä pureutua teknisiin yksityiskohtiin että arvioida ja johtaa laajempaa kokonaisuutta.
  • Kokemusta johtaa luontevasti erilaisia taustoja ja osaamispohjia omaavia ihmisiä
  • Kykyä viestiä hankkeiden etenemisestä tärkeimmille sidosryhmille sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen legacy-tietojärjestelmiä korvaavien IT-projektien johtamisesta suunnittelusta käyttöönottoon sekä kokemuksen mikropalveluarkkitehtuuriin pohjautuvan järjestelmäkokonaisuuden kehittämisestä.

Toivottavasti sytytimme sinussa innon ja olet valmis tekemään tiukan kurvin kohti uutta! Jätäthän hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 24.3 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, puh. 040 869 0180 tai ville.saviluoto@barona.fi.