Chief Marketing Officer
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Oletko sinä Baronan uusi CMO?

Haussa näkemyksellinen mielikuvan ja markkinoinnillisen kokonaisuuden kehittäjä ja johtaja. Ehkä sinä?

Haemme nyt

Chief Marketing Officeria (CMO)

Barona on yksi Suomen suurimmista työllistäjistä ja innovatiivisten henkilöstöratkaisujen toimittajista. Toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli yli 360 M€. Etsimme nyt työelämän uudistajien joukkoomme näkemyksellistä ja toimeenpanokykyistä #BaronaCMO - Chief Marketing Officeria.

Unelmamme on onnellinen työelämä. Maailmassamme jokainen, jolla osaaminen ja asenne ovat kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Avoimesti. Omana itsenään. Omalla nimellään, olemuksellaan ja persoonallaan. Kaiken lähtökohtana on halu ja kyky oppia uutta. Millään muulla ei ole merkitystä.

Moni näistä ideaaleista elää ja toimii jo arjessamme. Täydellisyyteen on paljon matkaa, mutta paiskimme joka päivä sitkeästi töitä unelmamme eteen. Emme ole kuitenkaan onnistuneet kertomaan näistä asioista meitä ympäröivälle maailmalle. Tähän etsimme yhdessä uuden CMO:n kanssa ratkaisuja.

CMO:n 1+3 tärkeintä tehtävää

 • Tärkein tehtäväsi on olla kannustava, eteenpäin vievä ja kaikin puolin mahtava kollega ihanille ihmisillemme, joiden kanssa tulet työskentelemään!
 • Luoda ja viestiä organisaatiollemme näkemys siitä, miten mielikuvaa tulisi johtaa ja kehittää.
 • Laatia markkinointistrategia ja sen mukainen toimintasuunnitelma sekä edistää sen toimeenpanoa yhdessä oman organisaatiomme ja kumppaniemme kanssa.
 • Toimia tulkkina meidän ja sidosryhmiemme välillä, jotta voimme vastata heidän tarpeisiinsa paremmin.

Mitä tarjoamme Sinulle

1 Kasvu - Kehittyvä ja kasvava tulevaisuuden ala, jossa asiakkaamme tarvitsevat meitä ja jokaisen kulman takana on uusia ja inspiroivia mahdollisuuksia.

2 Merkityksellisyys - Rakennamme yksilöille onnellisempaa ja tasa-arvoisempaa työelämää. Yrityksille ratkaisumme ovat kasvun kiihdyttäjiä ja uudistumisen mahdollistajia.

3 Iloa ja apinan raivoa sopivassa suhteessa - Teemme tosissamme töitä, mutta ilolla ja yhdessä, eikä työkaverille koskaan käännetä selkää, sillä emme ole vain töissä täällä.

4 Vapauden ja vastuun filosofia - Työkulttuurissamme kukin on vastuussa omasta tekemisestään ja vierastamme tiukasti ylhäältä ohjeistettua etenemistapaa.

5 Perusasiat kohdillaan - Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja viihtyisän työpaikan loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Rautatieaseman kupeessa.

Mitä toivomme Sinulta

 • Vankkaa kokemusta markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, toimeenpanosta ja markkinoinnin ja viestinnän moderneista keinoista. Kaupallista näkemystä sekä ymmärrystä siitä, miten maine ja markkinointi kääntyvät liiketoiminnaksi.
 • Organisaatiollamme on syvät juuret ja omat perinteet — hyvässä ja pahassa. Siksi odotamme valittavalta henkilöltä rohkeutta, muutosvoimaa sekä kykyä ja halua verkostoitua laajasti organisaatiomme sisällä. Toimimme kansainvälisesti, joten on tärkeää, että kykenet viestimään sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
 • Kykyä sekä pureutua tarkemmin yksityiskohtiin että arvioida ja johtaa laajempaa kokonaisuutta. Taituruus projektien johtamisessa sisältää mielestämme myös priorisoinnin jalon taidon.

Kuulostiko sinulta? Tutustu tehtävään tarkemmin #BaronaCMO-kampanjasivustollamme osoitteessa https://insights.barona.fi/barona-cmo tai hae tehtävää heti! Hakuaika päättyy 4. elokuuta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Vanhala-Harmanen, minna.vanhala-harmanen@barona.fi Puhelinajat 27.6. ja 5.7. klo 12-16 välisinä aikoina, +358 40 051 1786.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1279203
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 4.8.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki