(Poistunut julkaisusta)

Chief Engineer, Plant Layout Espooseen - Outotec
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Outotec tarjoaa edistyksellistä teknologiaa ja palveluja maapallon luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen. Maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana Outotec on kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita kaivos- ja metallurgiselle teollisuudelle. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen. Outotec on listattu NASDAQ Helsingissä.

 

 

Me Sharperilla haemme asiakkaallemme Outotecille Chief Engineeriä (Plant Layout) Espooseen.

Chief Engineerin tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa kansainvälisissä rikastamo- ja sulattoprojekteissa osana laitossuunnitteluryhmää. Projekteissa tehtäviisi kuuluvat laitosmallien suunnittelu ja päivittäminen 3D-suunnittelutyökaluilla, katselmoinnit ja projektikokoukset. Lisäksi työhösi kuuluu asiaankuuluvan teknisen dokumentaation tuottaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Muutaman vuoden kokemusta laitossuunnitteluprojekteista
  • Kokemusta 3D-suunnittelutyökaluista (MicroStation, AVEVA E3D)
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Proaktiivista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä johtavien teknologioiden ja asiantuntijoiden kanssa yhdessä alansa johtavista yrityksistä. Tehtävässä pääset kehittymään asiantuntijana aidosti kansainvälisessä työympäristössä. Pitkällä tähtäimellä Outotec tarjoaa runsaasti erilaisia uramahdollisuuksia ja -polkuja.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, viimeistään 26.8.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.