(Poistunut julkaisusta)

Chief Engineer, Electronics
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tehtävästä

Etsimme nyt Metso Valves –liiketoimintaamme Elektroniikan pääsunnittelijaa (Chief Engineer, Electronics) Vantaalle.

Valves Technology –yksikössä suunnittelemme teollisuusventtiileitä ja älykkäitä venttiiliohjaimia ja tiimimme on erikoistunut kehittämään venttiiliohjaimia sekä niiden lisälaitteita.

Lue lisää tuotteistamme täältä: www.metso.com/ndx

Pääsuunnittelijana työskentelet johtavana elektroniikan asiantuntijanamme ja ohjaat suunnittelualihankkijoiden työtä. Toimit elektroniikkakehityksen projektipäällikkönä ja vastaat elektroniikan vapauttamisesta tuotantoon.  

Lopullinen vastuualueesi tarkentuu osaamisesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työnkuvaasi tuotekehityksessämme.

 

Mitä sinulta toivomme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla hyvä ymmärrys elektroniikkasuunnittelusta, soveltuva elektroniikkainsinöörin korkeakoulututkinto ja ainakin muutaman vuoden kokemus tuotekehitystehtävistä. 

Tunnet sulautetut järjestelmät ja osaamiseesi kuuluvat myös analogipiirit ja monipuolinen komponenttitietämys. Pienen energiankulutuksen tai luonnostaan vaarattomien Ex-ratkaisujen tuntemus on eduksi.

Osaat toimia sekä elektroniikan suunnittelutoimistojen että sopimusvalmistajien kanssa. Elektroniikan volyymituotannon kustannusten optimointi on sinulle tuttua ja toimit sujuvasti yhteistyössä komponenttitoimittajien kanssa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tehokas tiimityöskentelijä ja haluat vaikuttaa itse tuotekehitykseen. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja aloitekykyinen ja etsit jatkuvasti uusia, innovatiivisia ratkaisuja.

 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen roolin kansainvälisen organisaation tuotekehityksessä. Pääset työskentelemään maailman johtavien tuotteiden parissa ja suunnittelemaan tulevaisuuden ratkaisuja. Kuulumme tuotealueemme suurimpiin toimittajiin globaalisti, mutta tuotantomme sijaitsee lähellä tuotekehitystämme. Toimimme sprinttiperiaatteella ja olemme edelläkävijöitä tuotekehityksen automaattitestauksessa.

Tueksesi saat mukavat, osaavat kollegat, viimeisimmät menetelmät ja tietenkin suuren yrityksen kehittymismahdollisuudet sekä edut (esim. tulospalkkio, kulttuuri-, liikunta- ja lounasetu, kuntosali, harrastuskerhot)

Meillä osaaminen yhdistyy aktiiviseen käytännön osallistumiseen ja tekemiseen. Näistä aineksista syntyy paras lopputulos asiakkaillemme. Meillä pääset osaksi työkulttuuria, joka ainulaatuisella tavalla yhdistää tuloshakuisen ja aidosti toisia kunnioittavan tavan tehdä töitä.

 

Lisätietoa ja hakuohjeet

Hae tehtävää Metso Careers -sivujen kautta 8.9.2019 mennessä. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaj Schlupp, R&D Manager, kaj.schlupp@metso.com (vain kysymykset tehtävästä, hakemukset rekrytointijärjestelmän kautta).  

 

Metso Suomi on savuton työpaikka