(Poistunut julkaisusta)

Chief Engineer, Bronto Skylift Oy Ab
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusalan yritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja huollamme laitteita niin palo- ja pelastus käyttöön kuin vuokraus- ja urakointikäyttöön. Tuotevalikoimamme sisältää noin 50 eri laitemallia, ja nostimien työskentelykorkeus vaihtelee 17 metristä 112 metriin. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella ja tuotantolaitokset Tampereella ja Porissa. Yrityksellä on tytäryhtiöt niin Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä kuin Yhdysvalloissa. 

Etsimme nyt sinua CHIEF ENGINEER, vahvistamaan suunnitteluorganisaatiotamme. Tulet työskentelemään Tampereen toimipisteessä suunnittelun asiakastoimitusprojektien projektinhoitovastuussa. Päätehtäviisi kuuluvat asiakastoimitusprojektien projektinhoitovastuu suunnittelun osalta aina tilauksesta toimitukseen asti sekä myynnin tekninen tuki tarjousvaiheessa. Toimit osana suunnitteluosaston Chief Engineer tiimiä, jossa jokaisella on omat vastuu- ja markkina-alueet.

Tehtäviisi kuuluu olennaisesti asiakasrajapinnassa toimiminen teknisissä asioissa. Tarjousvaiheessa vastaat tarjouspiirustuksesta, kuorma-autoalustan teknisestä spesifikaatiosta, tarjouskatselmuksesta sekä vastuullasi on markkinakohtaisten säännösten ja normien tunnistaminen. Asiakastoimitusprojekteissa olet itsenäisesti vastuussa koko projektin elinkaaresta suunnittelun ja sen organisoinnin osalta. Vastaat valmistusrakenteen luomisesta ja muutosten hallinnasta, alustanmuutosohjeiden esivalmistelusta, tilauskohtaisten suunnitteluparametrien määrittelystä, asiakasvaatimuksiin liittyvien suunnittelutarpeiden tunnistamisesta ja niiden kirjaamisesta sekä tilausnumerokohtaisesta dokumentoinnista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Projektinhoitoon liittyvää kokemusta
  • Suunnittelukokemusta (CAD osaaminen)
  • Teknisen alan soveltuvaa koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, muut kielet katsotaan eduksi
  • Vahvaa asiakaspalvelukykyä ja myyntihenkisyyttä

Eduksi katsottavia ominaisuuksia:

  • Kuorma-autojen ja muun raskaan ajoneuvokaluston tuntemus
  • Virtaustekniikan tuntemus
  • Kulttuurituntemus, kokemus työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä katsotaan eduksi


Odotamme sinulta vastuuntuntoista, oma-aloitteista, systemaattista ja järjestelmällistä työotetta. Sinulla on erittäin hyvä paineesetokyky ja kykenet priorisoimaan keskeneräisiä päälleikkäisiä tehtäviä sekä pystyt hallitsemaan useaa yhtäaikaista prjojektia. Sinulta löytyy yrittäjähenkisyyttä, olet ulospäinsuuntautunut, erittäin itsenäiseen työhön kykenevä ja ratkaisu- ja päätöksentekokykyinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet yhteistyötaitoinen ja toimit joustavasti eri sidosryhmien kanssa. Sinulta löytyy intoa ja halua oppia uutta.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn alan kehityksen huipulla. Kehityksen näköalapaikan ja monipuolisuuden lisäksi tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä, välittömässä ja kehittyvässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Meillä pääset kehittymään ja tarjoamme loistavien urakehitysmahdollisuuksien lisäksi hyvät työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Työt alkavat hyvällä ja perusteellisella koulutuksella, jossa pääset alkuun tutustumaan asiakkaisiin, asiakastoimitusprojekteihin sekä toimimaan toisen Chief Engineerin työparina.

Oletko sinä etsimämme Chief Engineer? Mikäli tunnistit itsesi tehtäväkuvauksesta, haluat työskennellä haastavien tehtävien parissa kunioittavassa, ystävällisessä ja globaalissa työympäristössä alan huipulla, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä vaan jätä hakemus jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Bronto Skylift Head of Engineering Juho Lehtinen 040 549 4654.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.10.2018 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla "Chief Engineer". Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smilen rekrytointiasiantuntija Johanna Majakangas 050 487 3577. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Täytämme paikan heti soveltuvien henkilön löydyttyä. Joten toimi nopeasti!