CHIEF DIGITAL OFFICER
Jääkiekon SM-liiga Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Tehtävässä tulet nostamaan yhdessä Liiga-seurojen ja yhteistyökumppanien kanssa Liigan asiakaskokemuksen uudelle tasolle digitaalisten ratkaisujen avulla.

Tulet vastaamaan Jääkiekon SM-liiga Oy:n strategian mukaisten digitaalisten ratkaisujen kehityshankkeista yhdessä toimitusjohtajan ja Liigan avainhenkilöiden kanssa. Liigan myynnin ja markkinoinnin kanavien edelleen kehittäminen on tärkeä osa tehtävääsi. Tehtävänkuvaan liittyy läheisesti Liigan maailmanlaajuisestikin edistyksellisen Wisehockey –älykiekkojärjestelmän edelleen kehittäminen. Tämä pitää sisällään reaaliaikaisen pelidatan keräämisen ja hyödyntämisen eri tarpeisiin. Vastaat myös asiakasdataan perustuvien palveluiden ja ansaintamallien kehittämisestä ja kaupallistamisesta Liigassa. 

Odotamme sinulla olevan jo näyttöjä kuluttajille suunnattujen mobiilisovellusten ja verkkopalvelujen kehittämisestä ja hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Sinulla on kokemusta data-analytiikasta ja datan jalostamisesta uusiksi liiketoimintamalleiksi. Olet tottunut johtamaan vaativia projekteja ketterän kehityksen periaatteella ja tarvittaessa tartut itsekin työhön. Positiivisella energiallasi ja yhteistyökyvylläsi saat ihmiset mukaan digitaaliseen maailmaan.

Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan Suomen suosituimman urheilulajin ja seuratuimman urheilusarjan digitaaliseen kehitykseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Olli-Pekka Vaara, puh. 040 543 7145, ollipekka.vaara@mercuriurval.com ja Niklas Sutela, puh. 040 772 8270, niklas.sutela@mercuriurval.com. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.4.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15994.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot