(Poistunut julkaisusta)

CHIEF DIGITAL OFFICER (CDO)
Lumme Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haluatko tulla rakentamaan energia-alan tulevaisuutta ja vaikuttamaan siihen, miten ja millaista energiaa huomenna kulutetaan. Aiomme olla alan suurten yritysten haastaja, helposti ymmärrettävä ja moderni. Mikäli olet näkemyksellinen ja rohkea digitalisaation suunnannäyttäjä, jatka ihmeessä lukemista.

Haemme nyt

CHIEF DIGITAL OFFICERIA (CDO)

Pölyttynyt ala tarvitsee uudistajansa ja etsimme siihen henkilöä, joka pystyy varmistamaan, että digitaaliset palvelumme ovat toimialamme kärjessä ja saamme aidosti parannettua asiakkaidemme arkea. Saat taustallesi kokeneita tiimipelaajia, ison talon resurssit sekä vapautta toteuttaa rohkeitakin ratkaisuja. Vastuullasi on digitalisaatioasteen nostaminen tietojärjestelmien, asiakaskokemuksen, tuotehallinnan ja projektitoiminnan parissa.

Toimit Lumme Energian johtoryhmän jäsenenä ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta

  • Näyttöjä palveluiden menestyksellisestä digitalisoimisesta ja digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta
  • Kokemusta tietohallinnon johtamisesta ja kehittämisestä
  • Hyvää ymmärrystä tuotehallinnasta, projektinhallinnasta ja toimittajayhteistyöstä sekä tieto- ja integraatioarkkitehtuurin hallinnasta
  • Aktiivista otetta, hyviä viestintätaitoja ja kykyä toimia useiden sidosryhmien kanssa

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen energiatoimialalta ja e-Commerce -projekteista

Keitä olemme?

Lumme Energia on suomalainen energiayhtiö, jonka juuret ovat Saimaalla. Intohimomme on tuoda energia-alan tulevaisuus osaksi asiakkaidemme arkea sekä kannustaa omalla esimerkillämme ihmisiä pitämään huolta maapallostamme ja neljästä vuodenajasta. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa tarjoamme kaikille mahdollisuuden helppoon energiaomavaraisuuteen ilman suuria investointeja.

Olemme osa Suur-Savon Sähkö -konsernia ja vuonna 2018 yhtiömme liikevaihto oli 66 miljoonaa euroa ja palvelimme yli 100 000 asiakasta ympäri Suomen.

Lisätietoa osoitteessa www.lumme-energia.fi ja www.solarigo.fi

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää tai hae tehtävää 9.12.2019 mennessä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Ville Saviluoto 040 869 0180 tai ville.saviluoto@barona.fi.